Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Mainowanie Azira

Proceder.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam około 6k i planuję zakupić Azira. Wiem ogólnie co postać potrafi, znam wady, zalety. Szukam na tym forum jedynie osobe która mainuję tą postać. Interesuje mnie w jakim czasie nauczyła się nim grać, ew. po ilu meczach. Obecnie mainuję Lee Sina, Lb, Shaco. Chciałbym się dowiedzieć po jakim czasie zrobie nim hard tricki na Azirze wzorując się Lee Sinem Flash kick, insect itd. Pozdrawiam X D

Opublikowano

azir to chyba najbardziej zbugowana i najtrudniejsza postać w lolu, ciężko stwierdzić w ile czasu nauczysz się nią grać, opłacać się opłaca jeżeli będziesz używał mózgu grając nim bo ludzie rzadko go widzą i wiedzą tylko jak wygląda jego ult i żołnierze 

Opublikowano

To, że ktoś nauczy się grać Azirem przypuścmy w ciągu 30 meczy, nie znaczy, że Ty nie zrobisz tego w ciągu 5 albo 100 meczy. Azir jest trudny do ogarnięcia ale jego główne "tricki" nie są najtrudniejszą rzeczą w lolu. Ogólnie Azir nie jest wielce uniwersalnym pickiem, warto by było mainować jeszcze coś innego.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...