Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie / Pomoc z postacią

Notrax3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam 2 pytanka:

1. Znalazłem taki temat na mpcforum

www.mpcforum.pl/topic/1531980-permban-za-flame/#entry12955109

O jakie flame chodzi? O ten taki ogień (za rzucanie zaklęcia bana można dostać)?!

Ale główny temat -Chodzi o Hecarima!!!

Na jaką jest on alejkę?

Widziałem w necie poradniki do:

-Jungle

-Mid

-Bot

-Support

...

na co nim chodzić ?

Poza tym, jakie ity kupować by mieć maksymalną ilość DMG? (Gostek bodajże nabił na nim 1500 DMG)

I jaki byłby build na bota /jungle ?  (ewnetualnie mida/ topa) bo bot / jung / mid zazwyczaj chodzę (najbardziej lubię te alejki)

Daj lajka! Nic to nie kosztuje, ale bardzo tego potrzebuje!

d9xa4.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 250 | 500 | 1000

Kliknij w obrazek! Zobacz nasz serwer!

Chcesz abym zobaczył? Napisz @Notrax3

Opublikowano

Nie wiem czy trollujesz ale powiedzmy, że nie.

Flame - obrażanie innych graczy, bycie toksycznym (klnięcie itp).

Hecarim jest na jungle a nawet i na topie nim grali ale go znerfili (osłabili), że wrócił do jungli.

A co do buildu to ostatnio mnie taki jeden Hecarim zaorał, bo się nafeedował (dużo fragów miał = więcej itemów niż ja) i na samo combo mnie ściągał :v

Na pewno jakieś buty sytuacyjne --> trinity force --> malmortius jak jest w enemy dużo APC (magowie) i tak dalej. To wszystko zależy jakie jest enemy.. bo jak grają Zeda to wiadomo, że nie możesz iść full AD, bo zginiesz dlatego lepiej iść tanka zaraz po trinity force.

Opublikowano

@Challenjour

Nie trolluje, dobra - źle złożyłem zdanie (innymi postaciami chodzę często na bota / mida /jungle - ogólnie je lubie), spoczko, poradzę sobie nim na jungli ;D

Daj lajka! Nic to nie kosztuje, ale bardzo tego potrzebuje!

d9xa4.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 250 | 500 | 1000

Kliknij w obrazek! Zobacz nasz serwer!

Chcesz abym zobaczył? Napisz @Notrax3

Opublikowano

Flame, tilt, rage, to wszystko dosyć synonimiczne wyrazy bazujące na prowadzeniem agresywnego dialogu/monologu podczas gry. Jest to oczywiście karane by w grze znajdowało się mniej toksycznych graczy.

Hecarim bywał grywany na topie i w jungli. Na górnej alei było to dość nietypowe z powodu summnerów, a konkretnie ignite i tp. Na topie jest imo najbardziej efektywny.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Aktualnie Hecaraim nie nadaje się nigdzie :>

Gowno sie znasz, to sie nie wypowiadaj. Tez sie moze nie znam ale jak sie patataja ogarnie + ma sie ludzi ktorzy sie wbijaja z toba to latwe gierki KLIK

@topic

Ja najczesciej gram z masterkami 12/18/0. KLIK Jak ogarniesz patataja i dwoch/jednego kolesia do duo najlepiej TOP: Nasus, MID: Orianna, BOT: Thresh.

I gra jest easy bo ci nikt nie spierdala jeszcze dobra jest morganka na midzie ::)!

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

Hecarim jest slaby i nie oplaca sie nim grac co do itemow to zawsze pamietaj o duskblade bardzo dobry item dla tej postaci a malo kto fo kupuje

Opublikowano

Hecarim jest slaby i nie oplaca sie nim grac co do itemow to zawsze pamietaj o duskblade bardzo dobry item dla tej postaci a malo kto fo kupuje

Ta slaby, z B3 do D4! Slaby jak sie nie ogarnia.

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

Ta slaby, z B3 do D4! Slaby jak sie nie ogarnia.

o zawsze pamietaj o duskblade bardzo dobry item dla tej postaci a malo kto fo kupuje

Każdą postacią można wyjść z brązu do diamentu.

Aktualnie Hecarim jest grany na topie i jungli. Idź pod offtanka, jakieś trinity omenik i ok. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...