Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WH/NOK/DMG etc na nowego Lanerisa - szukam

Darasziom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mój temat jest związany z  Jutrzejszym startem serwera Laneris odsłona sam już nie wiem która i pytanie mam takie czy ktoś da rade podjąć się stworzenia czitaów na ten serwer głównie chodziło by mi o jakieś WH NOK DMG Mobber Hack lub MultiHack 

Wiem że może to być nieco trudne iż ostatnie wydanie było dość dobrze zabezpieczone ale pojawiały się czity co jakiś czas  to jak ?? Dadzą rade nasi forumowi przyjaciele od tworzenia Czitów do Metina2 na serwery Prywatne i konkretnie pod ten serwer który wymieniłem ? Jutro start 5 Kwietnia

Opublikowano

Homix ma na pewno .. ale dostał blokade, jeżeli to czytasz napisz homix na gg : 5732582 ;)

I Ci powie pewnie 50zl za "premium" XDDD

Opublikowano

Wiecie dlaczego mi nie działa laneris? Odpala mi wszystko na 1 sekunde launcher i odrazu sie wyłącza ;( help me!

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

Wiecie dlaczego mi nie działa laneris? Odpala mi wszystko na 1 sekunde launcher i odrazu sie wyłącza ;( help me!

zainstaluj od nowa i spatchuj 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...