Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy lubicie wypełniać ankiety by dostać się na whitelist danego serwera?

Ziela

Lubisz się wpisywać na WL?  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Lubisz się wpisywać na WL?

• Tak!
      10
    • NIE!
      25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano. Mam takie pytanko otóż czy lubicie się wpisywać na serwer czyli na Whiteliste. Byście musieli odpowiedzieć w kilku zdaniach na niektóre zdania i tyle. Co odpowiecie? 

Opublikowano

Poprzez WL jedyne co mozna zrobić to zniechęcić gracza do gry na serwerze.

Duzo lepsze rozwiazanie to uzbroic serwer w pluginy jeśli chce się jakąś ochronę :)

Opublikowano

Jeżeli serwer ma wl, to znaczy, że chce odseparować potencjalnych graczy i już na wstępie odpadają ci ,,którym się nie chce". Ja tam zawszę lubię pisać o sobie, może to kwestia ego, mi to nie przeszkadza. 

Opublikowano

Nie lubię wypełniać takich ankiet, jeżeli ktoś już postanawia zrobić publiczny serwer to niech będzie on dostępny dla wszystkich graczy.

Pozostaje kwestia zabezpieczenia się przez multikontami. Na pewno na serwerze z włączoną WL będzie grało mniej graczy, aczkolwiek będą oni ogarnięci. Ale tak jak mówiłem, jeżeli robisz publiczny serwer powinien on być dostępny dla wszystkich. 

Pomogłem ? ;) Daj like !

Opublikowano

Co za idiotyczna ankieta. 

Pewnie, że nikt nie lubi. Nikt nie chce tracić czasu. Serwery, które robią WL chcą się odseparować od większości graczy (czyt. nieogarów).

Jak ktoś chce robić coś takiego - kp (bo oto Ci chodzi), to niech robi. Tylko niech nie narzeka, że jest mało graczy i nie podbija 3 razy dziennie wątek pytaniami "Czy pojawi się lista zaplanowanych eventów?".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...