Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Platyna V - To jakieś ELOHELL!

ThePein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio z G1 udało mi się dostać do P5 i myslalem ze chcociaz w platynie skończą sie trole afki i tak dalej... nic bardziej mylnego. jest jeszcze gorzej ! po kazdym przegranym teamfighcie piszą gg surr at 20... jhin ktory afkuje od 6lvla az do tej chwilli jak mamy odkryty nexus, troll soraka która oddaje kile stojąc na midzie ... to jest jakaś porażka na ostatnie 8 gier wygrałem jedną i mam już takie mrr ze za tą jedną wygrana dało mi 16pkt i ja sie pytam co ja mam zrobić, kim ja juz mam grac. obecnie mainuje amumu i az do P5 miałem nim winratio 71% (135gier) a teraz juz spadlo do 69... i ciagle bedzie spadac i czym ja mam grac żeby jakos pociągnąć ten team bo widze ze nawet mój amumu juz nie daje rady , co ja mam zrobić bo jak dalej bedzie szło to ja spadne do golda ..

Opublikowano

Trafiłeś na przeciwności losu i przegrywałeś. Pamiętaj, że nie ważne jaką dywizje byś miał, to zawsze możesz trafić na trolla, afka albo typowego feedera. Po prostu graj lepiej, to będziesz wygrywać większość meczy.

Opublikowano

Platyna V dobrze Ci radzę nie narzekaj wyżej jest jeszcze gorzej diament+ bot lane nigdy nie może zrozumieć że jeżeli dostali raz na linii i enemy adc ma 2kille to już się nie wymieniasz tylko farmisz za to top lane myśli że TP ma do powrotu na linię i 90% wygranych gier gdzie myślisz że wygrasz? Nie ma szans twój diamentowy team czuję się bogiem no skoro ma 2:0 to czas lecieć 1 na 3 i się wywalić 6razy żeby w końcu zrozumiał że jednak nie jest bogiem lecz kiedy się wreszcie o tym dowie już będzie za późno żeby wrócić. Team fight? Nie ma mowy każdy lata osobno. Jeżeli już dotrzesz do diamentu to nie graj soloq znajdź sobie 5 bo inaczej będziesz czuł się jak w goldzie gdzie bot w 15 minucie zejdzie 1/10

Opublikowano

Platyna V dobrze Ci radzę nie narzekaj wyżej jest jeszcze gorzej diament+ bot lane nigdy nie może zrozumieć że jeżeli dostali raz na linii i enemy adc ma 2kille to już się nie wymieniasz tylko farmisz za to top lane myśli że TP ma do powrotu na linię i 90% wygranych gier gdzie myślisz że wygrasz? Nie ma szans twój diamentowy team czuję się bogiem no skoro ma 2:0 to czas lecieć 1 na 3 i się wywalić 6razy żeby w końcu zrozumiał że jednak nie jest bogiem lecz kiedy się wreszcie o tym dowie już będzie za późno żeby wrócić. Team fight? Nie ma mowy każdy lata osobno. Jeżeli już dotrzesz do diamentu to nie graj soloq znajdź sobie 5 bo inaczej będziesz czuł się jak w goldzie gdzie bot w 15 minucie zejdzie 1/10

QQ

co do tematu to nie po to dali dynamic quene żeby się grało samemu teraz, znajdź sobie jakiś 4 ziomków którzy wiesz że na 100% zagrają dobrze i chall w kieszonce :P

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Tak to jest jak debile kupują boostera do P5 czy wyżej i zamiast grać na swoim poziomie, to grają na wyższych dywizjach i płaczą i feedują. 

Opublikowano

Platyna jest specyficzną dywizją. Myśląc, że tutaj są sami ogarnięci gracze, jest mylne. Imo zamiast płakać powinieneś wziąć się za siebie, popatrzeć na swoją grę i starać się grać jeszcze lepiej. Nie będzie Ci całe życie losowało feederów do team'u.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Specjalista
Opublikowano

U mnie w platynie podobnie, ale niby jestem trochę wyżej, to ludzie raz grają jak bogowie, a nieraz dostałem jakąś annie na suppa, ze skinem, full ap nawet bez wardów, lub jakiegoś typka co wyzywał sam siebie i robił 1/10... Trzeba grać, możesz sobie zrobić przerwę, a jak cię ciągnie do gry, to mi możesz konto do 30 polevelować.

Opublikowano

Platyna jest specyficzną dywizją. Myśląc, że tutaj są sami ogarnięci gracze, jest mylne. Imo zamiast płakać powinieneś wziąć się za siebie, popatrzeć na swoją grę i starać się grać jeszcze lepiej. Nie będzie Ci całe życie losowało feederów do team'u.

Dokładnie. Chcesz wygrać - musisz zagrać jak najlepiej. Mi niestety jedna gierka nie strzeliła ale trzeba grać dalej! ;)

ps. a takie teamy to ja kocham najbardziej :* ( Gra na poziome plat V. Gorąco polecam. rokobokspl )

https://scr.hu/2MjGPq

Opublikowano

W p5 wystarczy że pickniesz sobie jakiegoś early junglera i jak mocno kogoś zbabysitujesz to będzie miał takie nastawienie jak twoja drużyna wcześniej czyli "surr at 20" "jungler afk" i wgl flame.

Opublikowano

Szukaj ziomeczkow do gry :), ja gram z Grekami i Bułgarami glownie i kalacze inglisza gadajac z nimi na skype ;D

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

W platynie teoretycznie istnieją ludzie z mózgiem - dobierz sobie kumpla, z którym łatwiej będzie Ci wygrać grę. 

Ale PV to nie elohell - przecież to tak, jakbyś grał na poziomie G2 czy G1. Po prostu, wraz z ligą musisz coraz lepiej grać. Nie możesz wszystko niszczyć na swojej drodze do Challangera - byłoby za łatwo. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...