Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niewyraźne naklejki MLG 2016 ~ Blackbars na AMD

GabekXCS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Mam problem z nowymi naklejkami MLG - są strasznie niewyraźne. O ile na "zbadaj w grze" wszystko wygląda dobrze, to trzymając broń w grze jest już inaczej. Robiłem spójność plików, zmieniałem rozdzielczość (gram na 1280x1024 rozciągniętym, bo mały monitor xD), ustawienia grafiki i nic to nie dało. Sterowniki od karty graficznej najnowsze. Mój kumpel gra na 1280x960 (z bb), ale jak zmienił na full hd to też miał to samo. Da się coś z tym zrobić?

Btw. jak mogę ustawić blackbarsy w csie mając karte amd (radeon hd4670)? Program do GPU to AMD Vision Engine Control Center.

post-406022-0-90477400-1459711771_thumb.jpg

post-406022-0-61187200-1459711776_thumb.jpg

Opublikowano

W ustawieniach karty graf musisz zmienić jakąś tam opcję na jakosc albo optymalne. Daj wszystko na wysokie i potem wylaczaj zniżaj poszczególne opcje

Opublikowano

W ustawieniach karty graf musisz zmienić jakąś tam opcję na jakosc albo optymalne. Daj wszystko na wysokie i potem wylaczaj zniżaj poszczególne opcje

Ok, sprawdziłem Twoją radę i nie pomogło, ale zacząłem jeszcze raz sprawdzać ustawienia graficzne w grze i wystarczyło zmienić filtrowanie tekstur z trójliniowych na anizotropowe :) Ale i tak dzięki za chęci ;d

Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...