Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy z VACiem można wejść na serwery publiczne?

NexoGaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Mam VACA (nie pytajcie jak to zrobiłem) i chciałem się zapytać czy mogę nadal grać na serwerach publicznych (społecznościowych).

Próbowałem wejść na jakiś­ ale po chwili pokazuje się, że nie można dołączyć ale jak wchodze w Steama > ustawienia to mi pisze, że MAM blokade VAC ale tylko na serwerach zabezpieczonych.

Chyba te serwery publiczne nie są zabezpieczone a i tak nie mogę na nie wejść.

O co chodzi???

Opublikowano

A jak mam bana za griefing (chyba jeszcze mam 1 miesiąc) to nie mogę wchodzić bo mam VACa i bana za griefing ale jak się griefing skończy to mogę wbić na te publiczne serwy???­

Opublikowano

A jak mam bana za griefing (chyba jeszcze mam 1 miesiąc) to nie mogę wchodzić bo mam VACa i bana za griefing ale jak się griefing skończy to mogę wbić na te publiczne serwy???­

Napisz po polsku

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

­

Dostałeś bana za to? LOL

Jak nie będziesz miał VAC'a to możesz grać normalnie na każdym serwerze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...