Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z M2bobem i KamerModem

chrn1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z m2bobem mianowicie jak już zaloguje on postać to niestety gdy wyskakuje to okno z mapa niestety zachowuje się jakbym cały czas nie nie klikał przez co nie mogę grac normalnie na koncie musiałbym cały czas klikać a dwa niestety nie mogę odpalić kamera z bobem w zasadzie kamer sam działa ale gdy odpalam boba to w ogóle go nie ląduje  z góry dziękuje za pomoc

Opublikowano

mam zakupiony kod tylko wydaje mi sie ze on nic nie da jezeli nikt nie ma takiego problemu a nie chce tracic dni , to okno od bota do danej postaci zachowuje sie tak jakbym caly czas w nie klikal jakbym ciagle jego uzywal przez co nie moge nawet biegac w metinie . Nawet nie wiem jak to dokladnie opisac ale mam nadzieje ze wiecie o co chodzi dodatkowo dodam moze to pomoze w ustaleniu czegos ,bob patchowany metin czysty bez kamera win xp sp 3 jezeli mam anty wirusa ale jest on wylaczony takze watpie aby mial cos z tym wspolnego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...