Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chcesz grać a tu...

czao1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano piszę  tutaj bo liczę na lepszą pomoc niż od wsioków z GF którzy zlali temat mojego problemu. Mianowicie dzisiaj ok 1 w nocy naszła mnie ochota na Metina więc postanowiłem go pobrać lecz pojawił się problem już przy pobieraniu mianowicie na Firefoxie gdy pobieram instalator GF z metinem wywala błąd pobierania(po pobraniu pliku). Postanowiłem wejść na opere na której problem został  rozwiązany lecz następny gdy chcę  uruchomić instalator GF wyskakuje błąd "NIe można uruchomić pliku w floderze tymczasowym. Instalacja przerwana. Błąd opisywany jest nr5 jako odmowa dostępu. ( Miejsca na dysku jest grubo ponad 300 GB WIN 7x64 Professional. Próbowałem jako administrator a samego antywirusa nie używam od dawna.)

I tu moje pytanie czy ktoś coś doradzi jak to rozwiązać?

Opublikowano

"Stystem windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia, ścieżki lub pliku. Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień,aby uzyskać dostęp do elementu."

Dalej nic :C

Problem rozwiązany temat do zamknięcia i wielki + dla
DnaloP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...