Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobieranie w LoLu

Majster152

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobierałem LoLa, miałem ok. 80% po czym zatrzymało się i zaczęło patchować, niechcący pewien członek rodziny wyłączył mi w tym czasie okienko LoLa i pobieranie rozpoczyna się od 33% po skalkulowaniu różnic ok. 1600 plików... Czemu tak jest? Wcześniej gdy wyłączyłem na 33% i włączyłem z powrotem było 33%. Dodatkowo pobieranie powoli spada z 500 kb do 200....

Opublikowano

To jest jakby bug. U mnie działa to tak, że zatrzymuje się na 33% i odblokuje się dopiero przy stanie 100% czyli wtedy, kiedy patchowanie się już zakończy. Po prostu poczekaj.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

@554461402688252517908.png Ketti czyli nie będę musiał czekać znowu tyle czasu aż dojdzie do 80% ? Bo nie odblokowuje się przy stanie 100% gdyż z 33% zmienia się na 34%

Myślę, że powinno Ci w pewnym momencie przeskoczyć conajmniej na ponad 80%. Tak jest u mnie i zauważyłem, że u kilku użytkowników na forum również.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

@554461402688252517908.png Ketti nie przeskoczyło, aktualnie mam 40% i pobiera mi z prędkością 205 KBps a przedtem było 1200.... 

@EDIT: Etap 2/2: Aktualizowanie League of Legends | 717MB (6 KBps)  To jest jakiś żart?

@EDIT2: Czy to normalne że kliknięcie "NAPRAW" sprawiło, że pobieranie zaczęło się od nowa? -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...