Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamer mod po aktualizacji problem. Invoria pomozcie.

mojziomal33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam sciagnalem dzisiaj kamermoda ze strony metin2mod.tk  wiadomo ze działa i 100% sprawny ale jest pewien problem.  

Mianowicie uzywam w tym botku tylko wait hack`a, czyli ta opcja, że niewidzialne coś atakuje mobki ;p nie wiem jak to dokladniej opisac. 

Nie wiem czy to wina moda, czy coś od strony zabezpieczeń serwera, ale na pewno nie internet, gdyz lagów nie mam zadnych. 

A co do problemu, podczas uzywania tego Wait Hacka wyrzuca mnie z serwera po zaledwie 3/4/10 minutach do okna logowania. 

Macie może jakieś pomysły dlaczego tak się dzieje i jak to naprawić lub zapobiec? 

ps ma ktoś tak jeszcze? Czy tylko ja się borykam z takim problemem? 

ps 2  :D Dodam również, że gram na innym laptopie na którym nie mam żadnego antywirusa czy " windows defender" oraz gram bez zapory systemowej, taki tam laptop do hackow, więc wina antywirusów czy innych tego typu programów również odpadają. :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...