Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wejdz, i sprawdź a przekonaj się, że warto.

Tabasko.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich użytkowników MPCFORUM.PL

Mam na imię Adrian, mam 16 lat pochodzę z województwa Łódzkiego, uczęszczam do szkoły gastronomicznej ( I technikum ).

Interesuję się boksem, przygodą z tym sportem zacząłem ponad 3 lata temu, aktualnie posiadam 17 walk stoczonych z tego 11 wygranych, 2 przegrane, oraz 4 walki skończone przed czasem tzw. " T.K.O " Trenuje w klubie który jest na drugim miejscu w rankingu najlepszych klubów w Łodzi. Moim pobocznym " Hobby " jest programowanie, tworzenie stron WWW, profesjonalną moderacją witryn m.in For o tematyce Counter-Strike. Natomiast nie odchodząc od tematu, zajmuje się również " AMXX - Amx mod x" Tworzę paczki & pluginy oraz je edytuje można powiedzieć ze tym się bardziej zajmuje i wykonuje zlecenia dotyczące amxx. 

Posiadam małe plany, dotyczące projektu " Sieć serwerów Multiplayer ( Counter-Strike 1.6 oraz Counter-Strike : Global Offensive ) " Wraz z kolegą chcemy postawić sieć serwerów. Szukamy osób do ekipy, na sam początek chcielibyśmy ustawić jedną stała, konkretną ekipę z pojęciem, aby zaraz nie było żadnych rekrutacji. Na te chiwlę, zamówiliśmy już dwa serwery które je połamu kończymy oraz www i domenę.

Plany na serwery mamy nastepujące, uważamy, że na sam start będzie dobry taki rozkład:

-- > Only De_Dust 2 + System RANG CS:GO + VIP < -- ( 21 slotów na początek )

-- > COD MOD 201 + Oddziały + VIP + I jakieś bajery, chcemy iść w nowoczesność zrobić dobry serwer CALL OF DUTY MOD, a nie takie standardowe jak inne serwery, dlatego tutaj jeszcze będziemy myśleć nad tym codem, aby go bardziej dopracować.

I tak jak wspomniałem wyżej, te dwa serwery myślę, ze na start będą idealne. Mamy na to pieniążki, chcemy zrobić poważny projekt oraz serwery, nie szukamy zabawy na tdzień, dwa, miesiąc, jak inni ludzie którzy stawiają sieci.

Co oferujemy?

- Pełne zaangażowanie w nasz projekt.

- Przyjemną i owocną współprace.

- Miła oraz przyjemną atmosferę,  co za tym idzie? Kultura na wysokim poziomie.

- Stabilne serwery.

- Stałe reklamy na serwery.

- Dojrzałą Administracje.

- Unikalne serwery Counter-Strike.

- Świetną oraz przyjemną grę na naszych serwerach.

- Pełen profesjonalizm

- Dojrzałość.

- Spędzanie czasu w gronie wspaniałych osób

- Wyrozumiałość.

- Znajomość silnika AMXX.

- Znajomość silnika myBB.

- Znajomość silnika PHPBB2.

- Znajomość języka HTML.

- Znajomość języka CSS.

- Szybki (wszechstrnny) kontakt z Administracją.

Czego oczekujemy?

- Umiejętności.

- Zaangażowania 

- Dosyć sporą ilość czasu oraz dyspozycyjność. (Oczywiście nie każdy jest maszyną, ale abyś raz na jakiś czas mógł poświecić chwile dla serwera).

- Znajomości AMXX.

- Znajomości SourceMOD.

- Znajomości Pisania pluinów bądź dobrej edycji.

- Znajomości Silnika myBB.

- Doskonałej wspołpracy.

- Dobry kontakt.

- Rangę na forum.

Więcej informacji udzielę na PW!

Kontakt do mnie!

[GG] 58122162

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...