Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy można sprawdzić historię wpisywanych haseł?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy jest możliwość sprawdzenia wszystkich haseł wpisanych przeze mnie na telefonie?
Nie mam jailbreaka ale gdyby to bylo konieczne to mógłbym go zrobić.
Chodzi o to ,że nie mam moich starych haseł do różnych e-maili w keychainie a te hasła już dawno zapomniałem,
i sie zastanawiam czy byłaby możliwość przejrzeć hasła które wpisywałem np. 1-2 lata temu.

Opublikowano

Po co masz pamiętać skoro masz konto do FB. Do niego też zapomniałeś hasła i loginu ? 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Mam takie same passy do facebooka i messengera. Chodzi o to, że już od dawna nie pamiętam hasła i e-maila do facebooka ale byłem zalogowany przez cały czas na messengerze, więc się zbytnio tym nie przejmowałem. Dopiero jak wyzerowałem telefon to zobaczylem ze zostałem wylogowany z messengera i nie mam jak wejść. Próbowałem już przez facebooka odzyskać hasło ale trzeba im wysłać swój dowód osobisty, tylko że ja nie mam prawdziwych danych na fejsie więc troche lipa. Dlatego chcę własnie odzyskać hasło messengera bo tylko tam bylem zalogowany.

Opublikowano

Skoro nie masz w przeglądarce zapisanego hasła do FB i nie masz kopi ustawień z tamtego oktesu to nie odzyskasz. Masz przypomnienie hasła od tego 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...