Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odwołać się od ostrzeżenia na koncie YT

teusz0724k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w jaki sposób mogę odwołać się od ostrzeżenia na koncie YouTube? Wysłałem emaila do: [email protected] lecz jak czytam tam się piszę w sprawach wycofania roszczeń, a ja chcę przywrócenia filmu. Szukałem w tym temacie: https://support.google.com/youtube/answer/185111 ale nigdzie nie ma strzałki obok sekcji Wytyczne dla społeczności. Jedynie co mi pokazuje to "Prześlij roszczenie wzajemne" lecz jest to procedura prawna. Napisałem też wiadomość na gmaila do osoby która złożyła roszczenie, lecz na wycofanie roszczeń pewnie nie mam co liczyć... Jest jeszcze jakiś inny sposób? Dam like 

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

Udowodnij że roszczenie jest bezpodstawne, jeśli  przynajmniej w najmniejszy możliwy sposób naruszyłeś jednak czyą/aś własność to nie masz nawet możliwości odwołania. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Możliwe, że jest bezpodstawne, sprawa wygląda tak: Zrobiłem podkład do orginalnej piosenki i wrzuciłem ją na yt, z prawami creative commons, było wszystko ok, wyświetleń miało ok. 2,4 tyś, jednak na kanale osoby która też robi podkłady, napisałem żeby wrzucała albo całe podkłady, albo wcale.. co to ma za sens wrzucanie podładu do połowy z napisami, po czym dodałem link do mojego filmiku, następnego dnia użytkownik złożył mi prawa autorskie, a film został usunięty, "Wytyczne dla społeczności" mam dobrą opinię więc nie mam jak się odwołać, a przez roszczenie wzajemne nie chce przechodzić przez te wszystkie procedury prawne...

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

To sobie sam rozwiązuj teraz problem z pokrzywdzonym.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...