Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TS3-Hype.pl Publiczny Serwer Głosowy

kopyciaak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezentacja przykuwa wzrok i chce się ją przeczytać :). Co do serwera utrzymuje poziom, widać, że osoby, które go tworzą znają się na rzeczy :)

@1361622928-U485574.pngofftopic Mogę prosić o kontakt do osoby, która robiła prezentacje ?

Opublikowano

Prezentacja przykuwa wzrok i chce się ją przeczytać :). Co do serwera utrzymuje poziom, widać, że osoby, które go tworzą znają się na rzeczy :)

@1361622928-U485574.pngofftopic Mogę prosić o kontakt do osoby, która robiła prezentacje ?

Prezentacje wykonał mój dobry kolega, Timo. Znajdziesz go u nas na Serwerze TS3.

Opublikowano

nie polecam, czekałem na centrum pomocy z 10-15 minut i nikt nie obsługiwał

Aż dziwne, może byłeś na centrum pomocy, gdy mnie nie było. A co do reszty, może mieli inne obowiązki (Tak to jest, gdy się nie posiada bota autopoke, postaram się go szybko załatwić). Mamy nadzieję, że tym jednym incydentem się nie zraziłeś  do naszego Serwera. Mimo wszystko jeśli masz jakieś pytania, to wbijaj, mogę pomóc :)

PS.Nie warto nigdy skreślać czegoś, nad czym inna osoba pracowała na prawdę długo, przez to, że czegoś się nie zrobiło.

Opublikowano

Bardzo długo musiałam czekać na udzielenie pomocy.. godzina - godziną ale jest dostępny NA,który niestety nie wszedł do mnie na Centrum. 

Co do wyglądu uważam,że jest w miarę przejrzysty i czytelny. 

Jedyne do czego się doczepię to są to ikonki - każda jest z innej paczki i psuję to efekt. 

Nie podoba mi się również ten bannery - bardzo rzuca się w oczy.

Ciężko mi stwierdzić czy warto siedzieć na owym TeamSpeak'u bo nie miałam okazji porozmawiać z żadnym Administratorem na owym TeamSpeaku.

Najbardziej mi się podoba prezentacja servera. :) 

Opublikowano

Bardzo długo musiałam czekać na udzielenie pomocy.. godzina - godziną ale jest dostępny NA,który niestety nie wszedł do mnie na Centrum. 

Co do wyglądu uważam,że jest w miarę przejrzysty i czytelny. 

Jedyne do czego się doczepię to są to ikonki - każda jest z innej paczki i psuję to efekt. 

Nie podoba mi się również ten bannery - bardzo rzuca się w oczy.

Ciężko mi stwierdzić czy warto siedzieć na owym TeamSpeak'u bo nie miałam okazji porozmawiać z żadnym Administratorem na owym TeamSpeaku.

Najbardziej mi się podoba prezentacja servera. :) 

Witaj. Tak jak wspomniałem wyżej, niestety mam male problemy z autopokiem i on po prostu nie dziala. Niestety nie będę kazal NA/SA wpatrywania się ciągle w centrum pomocy, gdyż to trochę mija się z celem. Ma on umilić korzystanie z serwera innym, przy czym sam powinien miec trochę swobody dla siebie. Jeśli autopoke zostanie ogarnięty(myślę, że do max.2dni), to cala administracja będzie lecieć odrazu na Centrum pomocy. Dziękuję ogólnie za tak rozbudowaną wypowiedz. Mamy w planach poprawić co nieco, przede wszystkim baner. Mamy nadzieję, że pomimo tych dwóch sytuacji, nie zmienicie całkowicie zmiany na temat Serwera. Maja jakbyś chciala pogadać, to zapraszam. Myślę, że znajdziemy wspólny język!

Pozdrawiam Szef Damian :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...