Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Buty męskie wiosna/lato.

Marosking

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, szukam butów na okres letni/wiosenny. Przeglądałem większość tematów na forum, ale żadne z polecanych tam butów nie przypadło mi do gustu xD. Myślałem nad zakupem jakiś Nike Air Max, Nike air max thea, roshe run lub adidas zx flux. Podsyłajcie jakieś propozycje :D. Chodzi mi jakieś buty kategorii LifeStyle :D

Opublikowano

nie polecam roshów,rozpierdala sie siateczka na czubku buta .. ,moze fluxy?

Opublikowano

nie polecam roshów,rozpierdala sie siateczka na czubku buta .. ,moze fluxy?

Przecie to jeden uj XDD

Ja mam roshe od roku i ciągle są całe :P 

Może dlatego, że lipnie jest mieć roshe jako jedyne buty, zreszta jak łazisz i kopiesz coś tymi butami to raczej, że sie rozjebią ;d

Opublikowano

tydzien ponosiłem i sie same rozjebały ,nic nie kopałem.Nie wiem moze tylko w nich do kościoła chodzisz ,ze Ci sie nie rozjebały

Opublikowano

tydzien ponosiłem i sie same rozjebały ,nic nie kopałem.Nie wiem moze tylko w nich do kościoła chodzisz ,ze Ci sie nie rozjebały

Tak jak napisałem wyżej, lipnie jest mieć buty typu roshe jako swoją jedyną pare ;d można je łatwo zajechać.

Opublikowano

lipnie jest mieć wgl roshe w swojej kolekcji ;]]]

eee szanujmy się, ja mam roshe flyknit xD

polecam z takim budżetem to tylko janoski, nawet zwykłe czarne standardy są już u mnie mega na propsie, jedyną wadą są w nich sznury.

Opublikowano

lipnie jest mieć wgl roshe w swojej kolekcji ;]]]

eee szanujmy się, ja mam roshe flyknit xD

polecam z takim budżetem to tylko janoski, nawet zwykłe czarne standardy są już u mnie mega na propsie, jedyną wadą są w nich sznury.

A co w tych sznurach jest nie tak?

Opublikowano

Są strasznie sztywne w modelu standardowym, nie da sie ich zawiązać, bo to jakby tektura. Szybko sie rozpierdala a i wkurwiaja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...