Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boku no Hero Academia - dyskusja

WAKARIMAŚTA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo ziomeczki pierwszy odcinek juz na rejonie i co o nim myślicie. Boje się, że jest to z*******e uniwersum, ale bohater zbyt pizdowaty. Nie daje jeszcze żadnych ocen bo po pierwszym odcinku ni ma co.

Opublikowano

Będzie schematycznie :) Czyli główny bohater będzie coraz silniejszy . Ja je sobie odpuszczam  ( obejrzę jak wyjdzie całość )

rmoiyq.png

Opublikowano

Będzie schematycznie :) Czyli główny bohater będzie coraz silniejszy . Ja je sobie odpuszczam  ( obejrzę jak wyjdzie całość )

Ty żyjesz? o.O Nie pamiętam kiedy ostatni raz Twój post widziałem. xD 

Odnośnie anime to nie wiem. Nie ma co oceniać, trochę kreska mi średnio leży, a i też mam takie obawy co do bohatera jak Ty. ;p

Opublikowano

Przeczytałem właśnie wszystkie chapki mangi w polskim wydaniu i jak dla mnie to najlepsza manga jaka kiedykolwiek czytałem : ) przebija wszystko ale to naprawde wszsytko a czytałem tego sporo. Jaram się, ekranizacja a kreska mi leży na maksa ;0

Opublikowano

Przeczytałem właśnie wszystkie chapki mangi w polskim wydaniu i jak dla mnie to najlepsza manga jaka kiedykolwiek czytałem : ) przebija wszystko ale to naprawde wszsytko a czytałem tego sporo. Jaram się, ekranizacja a kreska mi leży na maksa ;0

Czyli mowisz ze pozniej mozemy spodziewac sie czegoś epickiego? :D tylko bez spoilów

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

NIECH TEN GLOWNY BOHATER PRZESTANIE K***A RYCZEC!!!!!!!!!!!!!!! CZEMU ON MUSI PLAKAC 5 RAZY W ODCINKU JAK MNIE TO DOKURWIA MENTALNIE

Seria idzie schematem "od zera do bohatera", więc na początku Deku to straszny mazgaj.  Później mu przejdzie. Ja tam za to nie mogę ścierpieć Bakugo  ^^

"Let them fight."

1eJyg6V.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...