Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mordekaiser spadek fps

AsGrad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Problem polega na tym, że jak gram mordekaiserem i jest jakaś 20minuta to zaczynają mi nim fps skakać [nie ważne czy to są ustawienia full low czy full ultra]. Taki spadek fps również mam jak ramble [ ze skórką! ] użyje ulta, wtedy z 60 [stałych] spada do 11.

Co może być powodem? Wszystkie sterowniki aktualne.

Opublikowano

Miałem kiedyś podobną sytuacje z ''cho'' ze skinem mecha gdy się na stakował nie dało się przy nim ustać + do tego miał jakiś itemek fps 200 spadały do 20-10 klatek to jest jakiś bug od strony rito w nastepnych patach po wino się ogarnac przynajmniej ja tak miałem :D

Specjalista
Opublikowano

Tak jak up, poczekaj na patcha, lub jak nie szkoda Ci czasu odinstaluj i zainstaluj ponownie, lub pogrzeb w plikach, pewnie ktoś miał już podobne problemy i gdzieś w googlach jest rozwiąznie

Opublikowano

Nie wiem czy trafię, ponieważ mam podobnie ale jest to u mnie spowodowane komputerem. Po prostu mam już komputer na którym dużo przegrałem i może się czasem dławić. Zobacz czy w innych grach też występują spadki FPS.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...