Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Promocja na CS:GO

s0sna1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też na to liczyłem, niestety tak jak przypuszczałem nigdy na Wielkanoc nie dają :D

Najprędzej na wakacje będzie promocja jak rok i dwa lata temu :)

Opublikowano

Nie ma powiedziane, że musi być zawsze promocja na CSa. Jak Valve postanowi zrobić promocję to tak też będzie. Wyczekuj innych eventów/promocji/świąt, zakładam, że na lato coś tam powinni dać.

Opublikowano

Pamiętam, że jak kupowałem konto w bodajże czerwcu/lipcu 2014, to cs kosztował jakieś 30zł, czyli ok. 8 euro, tylko nie pamiętam, czy była wtedy promocja, czy nie. Teraz - 15 euro ;_;
Widać, jak Valve leci na hajs. Więcej osób zaczęło grać, to i ceny powiększyli.

258241432985440392180.png

Opublikowano

Gowno prawda jak byl hype na csgo byla cena 11 euro teraz hype spadlo i dali 15 i to nie po to nie na hajs tylko aby nie bylo smurfow tyle... Valve nie leci na hajs... Zobaczcie na zmiany ile valve wydaje na to miedzy innymi zeby jakis down 13letni nie stracil skina za 20euro...

Opublikowano

Przecież to zwiększenie jest po to żeby ludziom nie chciało się kupować 2gich kont np. cheaterom. Wyda nawet 3x 15euro na grę, dotrze do niego, że prędzej, czy później dostanie VACa i albo nie kupi albo kupi ostatni raz i już nie będzie cheatował.

A po takim Majorze itd to wiele osób zainteresuje się grą, a taka osoba co zaczyna grę wydałaby te 12 to wyda i 15 jednorazowo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...