Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z panelem logowania

AT`

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

­Witam, od wczoraj mam dziwny problem, nigdzie nie mogę dopatrzeć się żeby ktoś miał podobny... 

a mianowicie, po kliknięciu "URUCHOM" panel logowania odpala sie wolniej o jakies 7 sekund, i nic się nie da zrobić cały czas ładuje się kółko... a jak coś kliknę to wyskakuje coś ala " program przestał działać"... tak jest od wczoraj. 

ss:  http://scr.hu/67i2/qyj8s ( nawet nie miga ta kreska od wpisywania danych )

// wykonałem: naprawę plików oraz reinstal gry, bez skutków.

ats-graphic.eu_sygnatura.png

Opublikowano

Jeżeli opcja repair oraz ponowna instalacja gry nie przyniosła oczekiwanych rezultatów, to spróbuj coś zdziałać z poziomu systemu.

• Kliknij prawym pm na ikonke->rozwiąż problemy ze zgodnością.
  • Kliknij prawym pm na ikonke->właściwości->zaznacz uruchom ze zgodnością z XX.

Spróbuj sprawdzić te dwie rzeczy po kolei.

Pasjonat
Opublikowano

Jeżeli opcja repair oraz ponowna instalacja gry nie przyniosła oczekiwanych rezultatów, to spróbuj coś zdziałać z poziomu systemu.

• Kliknij prawym pm na ikonke->rozwiąż problemy ze zgodnością.
  • Kliknij prawym pm na ikonke->właściwości->zaznacz uruchom ze zgodnością z XX.

Spróbuj sprawdzić te dwie rzeczy po kolei.

Też nic, teraz odpalam filmik na yt i też z takim "Opóźnieniem" się odpala... ;/ tak samo inne gry...

­

ats-graphic.eu_sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...