Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwany technik na serwer.

RZR_Zawsze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilka zdjęć map? Widzę tu tylko dwie, a to wielka różnica... Nie napisane co oferujecie, zyski czy coś to tylko część, chodzi co dokładnie oferujecie. Najważniejsze: więcej informacji.

Opublikowano

Wszystko jest omawiane poza MPC czyli ts3 albo coś przecież nie będę tu wszystkiego wypisywał bo nie o to tutaj chodzi wiadomo że więcej informacji uzyskujesz po bliższym kontakcie, więc czepianie się o jakieś szczegóły jest zbędne.

@Edit1 I jak byś nie doczytał o zyskach jest wspomniane. 

@Edit2 Dodałem kolejne zdjęcia i pojawi się więcej gdzieś na tygodniu.

99mpo2.jpg

Opublikowano

Wszystko jest omawiane poza MPC czyli ts3 albo coś przecież nie będę tu wszystkiego wypisywał bo nie o to tutaj chodzi wiadomo że więcej informacji uzyskujesz po bliższym kontakcie, więc czepianie się o jakieś szczegóły jest zbędne.

@Edit1 I jak byś nie doczytał o zyskach jest wspomniane. 

@Edit2 Dodałem kolejne zdjęcia i pojawi się więcej gdzieś na tygodniu.

"zyski czy coś to tylko część, chodzi co dokładnie oferujecie." przeczytaj jeszcze raz. Nie chodzi mi byś wypisał wszystko tylko np. 3/4 co oferujecie. A informacja że będą zyski to nie jest nawet 1/4 ;-; Zamiast tych ważniejszych rzeczach to np. napisałeś "W sieci..." nie chce mi się już tego przepisywać, nie każdy ma czas by skontaktować się by dowiedzieć się co oferujecie.

Opublikowano

To jak nie ma czasu na zwykły kontakt by dowiedzieć się więcej to nie marnował by go na pisanie tak bezsensownych postów, więc ja kończę dyskusje z tobą. Powodzenia

99mpo2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...