Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hextech - na zawsze ?

Maczała

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warsztat został dodany do gry na stałe.

ja mam pytanie ogolnie czy te skiny snikaja z warsztatu po jakims czasie czy sa one juz na stale ?

chodzi mi przed wykupieniem czy znikaja po np miesiacu?

Musisz je odblokować za pomocą tych kryształków/esencji. Same nie znikną, będą w Twoim schowku i możesz w dowolnym czasie zdecydować co chcesz z tym zrobić. :)

Opublikowano

Przypomni mi ktoś z czego leciały kluczyki?

Po grze lecą Ci części kluczy.

Ale nie po każdej grze :)

­

Opublikowano

Tak btw z tej skrzynki od riotu, którą wszyscy dostali na początek lecą skórki tylko na postacie, które posiadamy?

Tak. 

Nie wprowadzaj w błąd. Skiny dostajesz nawet do postaci której nie posiadasz.

Mówię o tej co się od rito dostało. :) Z tych co są w sklepie, czy za mecze to lecą do wszystkich postaci. 

Opublikowano

Przypomni mi ktoś z czego leciały kluczyki?

Po grach wygranych, raz tak a raz nie, jest to losowo, i z każdym fragmentem zmniejszają się szanse na drop następnego. 

Opublikowano

Tak btw z tej skrzynki od riotu, którą wszyscy dostali na początek lecą skórki tylko na postacie, które posiadamy?

Tak. 

Mówię o tej co się od rito dostało. :) Z tych co są w sklepie, czy za mecze to lecą do wszystkich postaci. 

Z tej skrzynki od rito też nie leciał skin do postaci którą masz. Mi np: wyleciał skin do Zaca. ;)

Opublikowano

Z tej skrzynki od rito też nie leciał skin do postaci którą masz. Mi np: wyleciał skin do Zaca. ;)

Sprawdzałem na 2 kontach na których mam tylko jedną postać i na obu dało skina właśnie do nich

Opublikowano

Tak. 

Potwierdzone, u brata też skin Rybak Jax, a miał tylko jego.

http://imgur.com/3pGeCrY - hipokryzjon. hehe

Opublikowano

ja nie mialem zadnej postaci i dropl mi skin katarina bilgewater jakos tak wiec nie wprowadzajcie ich w blad ...

Skoro nie masz żadnej postaci to chyba logiczne, że da Ci losowo? Sprawdzałem na 4 kontach z odblokowanym warsztatem. Na każdej kupiłem inną postać i na każdym dało skina do tej postaci

Opublikowano

Trochę mi smutno że teraz rzadkie skiny, które nie były dostępne do kupienia nie będę już rzadkimi skinami ;/

Opublikowano

Tak. 

Ze normalnych skrzynek dropią losowe skiny nawet do postaci, których nie masz, a ze skrzynki premium skin do postaci, którą posiadasz.

Btw. orientuje się ktoś czy zrobili coś w sprawie użytkowników, którzy mają wszystkie postacie?

b_560_95_1.png

Opublikowano

Tak. 

Ze normalnych skrzynek dropią losowe skiny nawet do postaci, których nie masz, a ze skrzynki premium skin do postaci, którą posiadasz.

Btw. orientuje się ktoś czy zrobili coś w sprawie użytkowników, którzy mają wszystkie postacie?

Z tego co wiem, to nic nie zrobili w tym kierunku i szczerze wątpię w dalszą realizacje.

Ze skrzynek można wydropić skiny do każdej postaci. Tak, warsztat jest już na zawsze.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...