Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uciążliwy problem z myszką SteelSeries Rival

Amandzia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, wszystkim !

Chciałam Was prosić o radę jak rozwiązać problem z myszką.

O co chodzi ? :

Chodzi o to że mam straszny problem z myszką, nie umiem dokładnie opisać tej usterki... Więc napiszę tak, może ktoś zrozumie o co tej "blondynce" chodzi...

A więc chciałam sobie zagrać jednego "rankeda" w CS:GO zanim to zrobiłam przeglądałam FaceBooka i miałam jakiś problem że mysz jakby klikała drugi raz za mnie (Raz klikam ja i dochodzi jakiś automatyczny klik... Wcześniej było normalnie) Potem wchodzę na pulpit patrzę klikam PPM - Prawy przycisk myszy i strasznie późno idzie mi takie niebieskie takie zaznaczenie pewnie wiecie o co chodzi.. Jak nie no to proszę bardzo... : http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1140714596322621483032.png To takie niebieskie robi się strasznie późno, jak się zrobi to mam cały czas naciśnięty PPM no i idzie ładnie to niebieskie i się przerywa. Tak wciąż trzymam PPM....

Przejdźmy do tego problemu w CS:GO:

1.No start jak to start, normalnie ładnie mi strzela w ściany ale jak celownik najedzie na "fraga" to broń przechodzi w tak zwany "tryb serii" chociaż nie, w np. glocku tryb serii szybciej strzela -.- No i powiedzmy że mam AK47 no i gdy najadę na tego fraga strzela mi wolniej niż tryb serii a naciskam cały czas LPM - Lewy przycisk myszy. 

2. Jak się wejdzie w tego shopa w grze to nie naciskam NIC a jak najadę myszką na np. Zeusa to mi go kupuje lecz podkreślam jeszcze raz, nie klikam nic tylko najeżdżam myszką...

W opisanych wyżej problemach nigdy tego nie było. Próbowałam odinstalowania i zainstalowania SteelSeries Engine 3 i nie pomaga nic. Proszę Was bardzo o pomoc. Postaram się w jakiś sposób wynagrodzić osobę która mi pomogła

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...