Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kopiowanie Itemów

pajur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was szukam kogoś co umie kopiować itemy w 4story EG za pomoc będa plusy!!!!! oraz dołącze do Gildi i wpłace kase;p Pozdro i prosze o szybką pomoc bo wiem że idzie kopiować np. tekturki i inne.

Opublikowano

jak nie wiecie jak to sie robi to poco spamujecie tylko punkty chcecie nabić i ilość postów... ze skil hack jest to wiem bo ma mgm speda gm good mode 1 hit i inne na ulepszanei itemow ale ja chce teraz na kopiowanie bo potrzebuje.

Opublikowano

Witam

Za sprawą praktycznie 0 - wych zabezpieczeń kopiowanie itemów na EG jest dziecinnie proste.

W tym celu potrzebujesz 2 osoby, która pomoże przy kopiowaniu.

1.Otwierasz handel

2.Klikasz 2 x "Zakończ..."

3.Kumpel klika button "Zakończ listę" (Pierwsze "Zakończ...")

4.Na umówiony znak (np. skok - pamiętajcie o opóźnieniach client - server) Ty przesuwasz item w plecaku natomiast znajomy klika 2 "Zakończ"

5. Jeśli operacja się powiedzie to oboje macie identyczne itemy.

Na elitepvpers jest opisany sposób co zrobić, aby itemy nie znikały. Nie mam zainstalowanego 4Story EG, dlatego też nie jestem na obecną chwilę CI dokładnie to zilustrować, natomiast pamiętam, że miało to związek ze sprzedaniem poprzez sklep itemów 2 z graczy.

Co do kopiowania tynki to odbywa się to na zasadzie skillhacka...

W/w sposób działa tylko na eq oraz formuły.

Pozdrawiam

Najsłabszym ogniwem w każdym zabezpieczeniu jest człowiek - socjotechnika.

Czasem najprostsze rozwiązania najtrudniej odnaleźć.

Nie zawsze inni są takimi, na jakich się kreują.

Ilu ludzi tyle opinii na temat otaczającego nas Świata.

Nie pomagam poza forum.

Opublikowano

nie udało się prosze o nagranie filmu prubowaliśmy z kolegą z 30minut i nic robimy tak on zatwierdza 1 przycisk i 2 a ja 1 przycisk i jak on napisze 1 to on przecionga itema a ja klikam to ostatnie i nic. Prosze o jakiś film. Pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...