Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] G2A roszczenie

Axeeel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zaczęło się od tego, że kupiłem klucz na Season Pass do Dying Light. Próbując aktywować klucz źle go przepisałem, zgłosiłem to do sprzedającego, który nie odpowiedział więc spór zamienił się w roszczenie. Z ciekawości sprawdziłem czy klucz aby na pewno nie działa, okazało się, że działa więc Season Pass aktywował się na moim koncie Steam. I teraz moje pytanie. Co dalej w takim przypadku będzie? Odbiorą mi grę na Steamie czy po prostu zignorują moje roszczenie? 

Opublikowano

Witamy Serdecznie,

Naturalnie, taki klucz pozostanie aktywny na Pańskim koncie Steam i nie należy się przejmować jakimikolwiek konsekwencjami związanymi z zaistniałą sytuacją. Wystarczy zglosić (napisać odpowiedź) w Resolution Center iż wszystko jest w porządku i problem z kluczem został rozwiązany.

Nasi specjaliści zamkną sprawę, a cała sytuacja nie będzie miała najmniejszego wpływu na Pańskie konto G2A. W razie jakichkolwiek pytań zachęcamy do kontaktu na [email protected] gdzie nasi specjaliści z checią odpowiedzą na wszelkie Pańskie pytania dotyczące G2A.

Pozdrawiamy,

Jake

G2A Team

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...