Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W jaki sposób można spaść z Golda i Platyny ?

ThePein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś awansowałem do Platyny V i mam pytanie co musiałbym zrobić żeby na przykład spaść z Platyny ?

i tak przy okazji to czy da się spaśc z golda ? a jak tak to jak ?

dam plusika za każdą pomoc

Opublikowano

z golda jak sie przegra duzo to tez mozna spac ? bo moj brat ma taki dylemat :D

Kiedyś nie można było, aktualnie spadek z owych lig jest możliwy. ;)

Opublikowano

Kiedyś przegrałem z 8 gier w g5 na 0 lp i nie spadłem, ale to też chyba zależy od mmr nie tylko od przegranych :P

MMR musi być duużo niższe niż MMR na daną dywizje, wtedy bez problemu można spaść.

Opublikowano

mmr tworzy sie na zasadzie wygranych gier i przegranych czy na przyklad w to tez wliczają sie staty w grach średnie k.d.a czy coś może jeszcze innego ?

bo jeśli tylko przez wygrane i przegrane to jest to troche nie sprawiedliwe bo przykladowo w ostatnich dwóch grach na rankedzie miałem zawsze oddatnie staty ale i tak przegralem i to nie byla różnica jednego kila i przez cos takiego miabym spasc ? bo taki aurelion mial 1/6 i zed sam robił im gre ? 

Opublikowano

mmr tworzy sie na zasadzie wygranych gier i przegranych czy na przyklad w to tez wliczają sie staty w grach średnie k.d.a czy coś może jeszcze innego ?

Statystyki nie mają nic do rzeczy. Liczą się tylko:

• Stosunek wygranych meczy do przegranych,
  • dywizja w jakiej znajdują się przeciwnicy(jeżeli grasz duo z kimś o wyższej dywizji to łatwo o wyższe mmr).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...