Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wypromować kanał na youtube o CS:GO?

RestiVu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam 14 lat i chciałbym zacząć przygodę z yt ( po mutacji więc nie ma problemu ;D ) 

Kanał miałby tematykę cs:go ( betowanie, najlepsze momenty pro graczy itd. oczywiście trochę oryginalności coś bym na pewno wymyślił ) 

Jak myślicie jak wypromować taki kanał? 
Spamowanie na grupach mi gówno da, w ogóle nie spamowanie ani nic mi da moze 5 subów na miesiąc ;) 

Opublikowano

Cześć. Mam 14 lat i chciałbym zacząć przygodę z yt ( po mutacji więc nie ma problemu ;D ) 

Kanał miałby tematykę cs:go ( betowanie, najlepsze momenty pro graczy itd. oczywiście trochę oryginalności coś bym na pewno wymyślił ) 

Jak myślicie jak wypromować taki kanał? 

Spamowanie na grupach mi gówno da, w ogóle nie spamowanie ani nic mi da moze 5 subów na miesiąc ;)

Z*********e, że nie chcesz sie promować na jakiś gówno grupach, forach, gdzie ludzie to zrozumieją jako głupi spam i niewarty kanał. Ostatnio fani csa dużo ogladają fragmovie etc., właśnie to co ty chcesz robić, czyli masz szanse, chociaż takich rzeczy jest od groma. Musisz zrobić pare montaży tak na próbę, potem musisz zmontować coś na propsie z dobrą jakościa, dobrą muzyką i jakimiś efektami, aby to wręcz "wciągało" oglądających. Potem spróbuj zrobić tytuł filmiku dość popularnym, żeby było go łatwiej znaleźć i zostaje ci czekać i pracować nad kolejnymi filmami. Powodzonka. ;)

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Żeby się wybić to musisz mieć szczęście i musisz się czymś wyróżniać. Jako taki YouTuber musiałbyś mieć coś ciekawego do zaoferowania w swoich filmach co przyciągnie innych graczy do oglądania. Oczywiście na początku nie jest łatwo, ale jak już trafisz na właściwe tory to już właściwie z górki idzie. :)

Opublikowano

Ja to bym proponiował jak słynny strimer izakoo się wybić, na viewbotach a potem na colabach z słynnmi jutuberami, jako że masz 14 lat proponuję duet z jutuberem FUBUxMETIN oraz Klocuch12

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...