Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kodem PIN.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam bardzo poważny problem gdyż w te wakacje zakupiłem sobie smartfona myphone c-smart  po czym wszystko ok postanowiłem dac koledze i wyjalem karte sim bez pinu ale on wlozyl swoja nowa i mu wywalilo kod zabezpieczeń przed kradzieza wpisywalem domyslne 1234 4321 0000 i nie dziala ja nie pamietam bym ustawial haslo na fona ogolnie i zrobilem full wipe data factory reset do stanu fabrycznego ale to rowniez nie pomaga nadal wywala ten kod pin . czy sa jakies sposoby na ominiecie tego poniewaz szkoda mi kasy wydawac na serwis a jak to z myphone dlugo sie czeka z gory dzieki za wszelkie odpowiedzi a moze programy jakies. O telefon jest jak najbardziej wyastarczajacy normalnego uzytkownika albo jakis inny kod wprowadzic dodam ze z wlasnego doswiadczenia nie spotkalem sie z czyms takim kazda odp like 

Opublikowano

To zrób to w dowolnym serwisie będzie taniej niż w firmowym, ściągną na miejscu w 5 minut blokadę programem.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Chodzi Ci o blokadę SIM czy blokadę telefonu po prostu?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Te telefony mają blokadę sprzętową przed kradzieżą przy zmianie karty sim. Czyli była założona blokada na sim bo może ktoś sie bawił albo zapomniałeś j, pech że zapomniało się hasła, może działać będzie na starym sim i mozna spróbować odblokować

Inaczej tylko serwis mu ściągnie  albo aplikacją serwisową ( sam tak ściągam ) 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...