Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak 400 RP i skrzynki

adrian1918

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam stworzyłem nowe konto i wbiłem 5 poziom i z tego co wiem powinienem dostać 400 RP i skrzynkę lecz nie dostałem. Próbowałem logować się jeszcze raz i dalej nie ma. I mam pytanie: co zrobić żeby to dostać?

Opublikowano

Witam stworzyłem nowe konto i wbiłem 5 poziom i z tego co wiem powinienem dostać 400 RP i skrzynkę lecz nie dostałem. Próbowałem logować się jeszcze raz i dalej nie ma. I mam pytanie: co zrobić żeby to dostać?

Możliwe, że to bug. Napisz do supportu.

­

Opublikowano

Jeżeli dobrze pamiętam, to RP dostawało się na 3 poziomie - nie 5, ale tak czy siak zostało to już wyłączone. Jeśli jednak chodzi o skrzynkę, to jedynym wyjściem jest napisanie do supportu.

Opublikowano

Skrzynkę dostaniesz po jakimś czasie a nie zaraz po wbiciu 5 lvla. U mnie od razu nie było a po paru grach pojawiła się w warsztacie

Opublikowano

Wyłączyli te 400RP? Ja jakieś 2 tygodnie temu jeszcze dostałem na smurfie :O

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

2 tygodnie temu nie było skrzynek. Teraz, z tego co słyszałem, dostajesz skrzynkę zamiast RP z możliwością dostania Garena, Ashe i Ryze. 

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

2 tygodnie temu nie było skrzynek. Teraz, z tego co słyszałem, dostajesz skrzynkę zamiast RP z możliwością dostania Garena, Ashe i Ryze. 

Dostajesz sharda Ashe i Garena, i albo Sherwood Ashe, albo Sanguine Garena.

http://imgur.com/3pGeCrY - hipokryzjon. hehe

Opublikowano

Expie konto zacząłem 3 dni temu aktualnie 9 lvl na EUW i dostałem 400 rp na 3 lvl i skrzynke za 5 lvl. Także nw. 

Opublikowano

Expie konto zacząłem 3 dni temu aktualnie 9 lvl na EUW i dostałem 400 rp na 3 lvl i skrzynke za 5 lvl. Także nw. 

Powinieneś dostać dwie skrzynki i bez 400 rp. jedna skrzynka to ta startowa, 800 esencji, czemp do jednej z twoich posiadanych postaci i skin do warda, a druga to z ashe i garenem.

http://imgur.com/3pGeCrY - hipokryzjon. hehe

Opublikowano

Powinieneś dostać dwie skrzynki i bez 400 rp. jedna skrzynka to ta startowa, 800 esencji, czemp do jednej z twoich posiadanych postaci i skin do warda, a druga to z ashe i garenem.

Miałem i zwykła i tą z ashe i garenem, tylko po prostu napisałem tak o, że dostałem skrzynkę. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...