Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Czy można za to wyłapać bana?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie stąd że ostatnio używałem LeagueSharpa ale to kilka sezonów temu. Można za to wyłapać bana? Czy działa to tak samo jak bol,#l ze bana można wyłapać tylko wtedy gdy za bardzo pokazuje się skrypty? Chodzi mi o evadee itd ? 

Opublikowano

Bana to można w każdej chwili dostać. :D Ja kiedyś na koncie używałem BoLa, później przez pół roku z niego nie korzystałem, a mimo to dostałem bana. 

Opublikowano

@up

Nie gadaj głupoty Ziomek ....

@topic

Co do bana to można dostać , ale nie zawsze. Wejdzie jakiś update z anticheatem i polecą bany ... albo zrobią banwave

Opublikowano

Program sam w sobie nie jest wykrywalny i za inject do gry nie można dostać bana.

Jeśli ktoś będzie miał dowody na to, że grasz na cheatach, Riot może nadać ręczną blokadę z kodem bana 9001.

Opublikowano

EloBuddy > BanSharp

Jeśli chodzi o wykrywalność.

Za BanSharp'a lecą bany co tydzień średnio, każdy kto grał ode mnie dostaje regularnie perma.

Ci co przenieśli się na EB grają 3-ci miesiąc i cisza ;)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Powiem szczerze, że na samym początku jak grałem to poleciały mi bany chyba na 2 konta i to gdzieś tak w okolicach 25-30lvla, przy czym nie pamiętam czy przypadkiem nie odpalałem BanSharpa czasem na tych kontach. Ale teraz od paru miesięcy totalna cisza :)

Aha i gram bez żadnych humanizerów... evade i wszystkie skrypty na obviusly ustawione i zero banów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...