Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa metody oszustwa?

anonim1312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym wszystkich ostrzec(nie wiem czy wszyscy wiedzą o takiej metodzie oszukiwania).W dniu dzisiejszym pewien człowiek chciał się ze mną wymienić, ja miałem mu dać Cobblestone, a on mi Flip Knife Tajga FT.Dogadaliśmy się i on powiedział mi, że musi mieć 100 % pewności, że nie chcę go oszukać i dodał, iż powinienem wysłać mu link do profilu jednego z moich przyjaciół, tak aby on z nim mógł pogadać i się upewnić.W późniejszym czasie zostałem zaproszony do czatu grupowego(ja, ten który chciał się ze mną wymienić, oraz mój 'przyjaciel').Owy trader chciał abym wysłał cobbla mojemu przyjacielowi i oni by przeprowadzili wymianę.Byłem już bliski wymiany, jednakże patrzę w profil mojego przyjaciela, a tam nie było gry CS:GO, skinów, które on posiadał i oprócz nazwy i avatara nic nie było wspólnego z kontem mojego kolegi! W porę się we wszystkim połapałem i nie wysłałem mu niczego.Taka mała przestroga, bo nie wiem czy wszyscy o tym wiedzą, a łatwo jest w czymś takim zostać oszukanym.

Opublikowano

Również spotkałem się z tą formą cwaniactwa, w moim przypadku oszust nie był w stanie mi podać logicznych argumentów dlaczego to mój znajomy powinien mu przekazać kosę. 

49yxrs.png

Opublikowano

Miałem chyba 1000 takich prób, zawsze robię to samo. Jestem już w czacie grupowym, potem piszę, że mam screeny, że ten człowiek nie jest nawet w moich friendsach i że obaj dostają instant reporta :D

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...