Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W takiej stawce najlepiej jest obstawiać ile chcesz. Np. 500 przegrasz - idziesz znów 500 - przegrasz, dajesz więcej aż wygrasz i Ci się zwróci :) Warto też zagrać na zielone - betujesz po kolei 1-2-3-4-5 itd. Tutaj masz tabelke: https://zapodaj.net/27b1965f5d2bf.png.html

Taktyka na zielone mając taką wartość coinsów jest jak najbardziej opłacalna. Jednak trzeba myśleć, aby wygrywać.

Tutaj masz jeszcze patterny:  http://scr.hu/2127/q4h89 - jeżeli zdecydujesz się grać na red/black. 

Jeszcze jeden protip: betujesz red - betuj green. Betujesz black - betujesz green. Ciągle betuj green bo tak najłatwiej się dorobić ;)

Opublikowano

@Readlord

Wielkie dzięki ;)

Jednak nie roumiem do końca o co chodzi z tym zielonym :(

Jezeli chodzi o 1 sposób, czyli gra cały czas na zielone - betujesz ciągle zielone z tabelką. Beż czerwonego / czarnego.

Jezeli chodzi o 2 sposób, czyli black/green etc. To betujesz np - 500 coinsów. Czyli 400 red i 100 green :)

Opublikowano

Można grać Martingale ale na mój sposób. Czekasz aż kolor się powtórzy dwa razy ­obstawiasz przeciwny za np. 200 jeśli przegrasz dajesz x2 + 100 czyli 500 jeśli teraz przegrasz to tylko x2  i tak cały czas aż nie wygrasz ja tak podwoiłem kapitał xD ale ja obstawiałem od 20 - > 50 -> 100 -> 200 ...

Momento Mori

Opublikowano

@Placek070 

na YOLO już raz grałem mniejszą pulą ~ 2K, coś nie wyszło :D 

Teraz wolę bardziej na spokojnie, tak powoli, po ok 1-2K coinsów na dzień 

starczy :)­

­Keelah se'lai

Opublikowano

Też tak grałem i z 4k doszłem do 8k no i jak to bywa w hazardzie ujebałem wszystko ;-;. Ale doładowałem teraz za 0,5 € i mam już 1k więc jakoś to odrobię :) a polecam używać bota na jakiś niskie stawki ja ustawiam na

Mertingle , ostatni zwycięski kolor i zacznij od 3 i w około  godzinę mam 150-200 pkt do przodu :D

Momento Mori

Opublikowano

­@1361622928-U485574.pngPlacek070

To ja wolę już sam grać i w godzine robić coś ok 500 coinsów na + :D

Oczywiście mógłbym więcej zrobić, no ale wolę grać bezpieczniej po 25 :D

­Keelah se'lai

Opublikowano

No ale jak piszesz jakąś prace / robisz p.d. Czy robisz coś innego na kompie czy po za nim to bot może sobie działać i wbijać pkt. 24/7 xD­

Momento Mori

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngPlacek070

doladowalem sobie usp-s guardiana, przetestuje tego bota, zobaczymy :D

bo moja M4A4 asiimov dopiero za tydzien bedzie gotowa do tradowania,

a za ten czas wymienie 4 kluczyki na cos bardziej wartosciowego :D­

­Keelah se'lai

Opublikowano

Ustaw bota jak mówiłem na 3 bo nie ma co szaleć ;p no możesz też ustawić na 1 i wielki mertingle tak byś coś tam skubną :)

Momento Mori

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngPlacek070

ustawiłem na ostatni wygrany kolor + zwykły Mertingle­, w pare minut +17,

zobaczymy na tym wielkim jak będzie :)

@Edit

Dzięki za poradę, ustawiłem tak jak radziłeś i położyłem się spać, jak wstałem to nie maiłem już nic <3

­Keelah se'lai

Opublikowano

­Przykro mi  T_T. Ja obstawiam tylko martingle i na 3 ostatni zwycięski kolor na wielkim martingle nie gram  ._.. Ale jak przewaliłeś 20k ?

Momento Mori

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...