Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejny skok na kasę pseudo twórców starego ISS

SubZero9921

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=3LHWaeuRpX8

Zaczęli od  Iss,Aftermath, a teraz to  jak widzimy  mamy tutaj kolejny skok na kasę którzy chcą nabrać kolejnych ludzi.

Widać nawet troszeczkę podobne modele co w Aftermath.

Na szczęście ci IDIOCI bo nie mogę tego inaczej nazwać nie zajmują się naszą ukochaną grą jaką jest Infestation World. 

Opublikowano

Jak dobrze pamiętam to było/jest:

WarZ
Infestation: Survival Stories
Infestation: Aftermatch
Infestation: World
I teraz to xD

Ciekawostka dnia: 

Ci leniwi deweloperzy nie zmienili nazwy launchera od pierwszej wersji gry XDD Dalej nazywa się WarZLauncher.exe

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

Te wszystkie gry mają bardzo, dużo wspólnego i to nie tylko "zombie". Jak siedzicie w temacie, ogarniacie nawet w małym stopniu j.angielski i poczytacie odp. fora, to się zdziwicie. Nawet wszelkiego rodzaju emulatory (pewna część)jest w pewien sposób powiązana z "warZ".

I tak na zakończenie. Nigdy was nie zastanawiało dlaczego tak dobrze i bez PRZESZKÓD działały / działają niektóre emulatory?

A to tylko cząstka "całości" :(

Co do "ukochanej gry". Bylem w szoku jak zobaczyłem zabezpieczenia ISS World. Naprawde, prawdziwy szok. I powiem tak: To jest prawdziwy skok na kasę. Nie będę podawał konkretnych nazw "programów",ale naprawde... wstyd.

test

Opublikowano

Ten sam silnik od początku poczynając od War inc. Jeżeli ktoś jest taki głupi żeby to kupić to musi być życiową amebą.

BTW. całkiem ciekawie to wygląda tylko wyjdzie jak zawsze ;)

Opublikowano

Tu nie chodzi o sam silnik, który jest... taki sam, ewentualnie jakieś ulepszenia. Mialem na myśli powiazania personalne, miedzy firmami, a nawet wspólnymi (swojego czasu) kontami bankowymi ;)

Moim zdaniem najlepsza grą"survival" była gra Nether i tyle. Niestety gra skręciła w zla stronę (jak większość), choć bylem zdziwiony, ze nadal (w odświeżonej wersji) istnieje.

test

Opublikowano

Tu nie chodzi o sam silnik, który jest... taki sam, ewentualnie jakieś ulepszenia. Mialem na myśli powiazania personalne, miedzy firmami, a nawet wspólnymi (swojego czasu) kontami bankowymi ;)

Moim zdaniem najlepsza grą"survival" była gra Nether i tyle. Niestety gra skręciła w zla stronę (jak większość), choć bylem zdziwiony, ze nadal (w odświeżonej wersji) istnieje.

Hmmmm powiem ci jedno. Gra Infestation World nie jest survivalem jest w 80 % nastawiona na PVP  jest to tylko Strzelanka z zombiakami gdzie  jest tylko trochę trudniej o bronie. (Sami twórcy mówili to nie raz  na forum)

Po 2 z takiego drętwego i nie z optymalizowanego silnika z wyżej wymienionego War.INC nie da się nic lepszego wyciągnąć.

Prosty przykład żadni twórcy Hammer Point i  twórcy emulatorów   nie potrafią naprawić problemu z Crashowaniem jest to problem związany z silnikiem 

Opublikowano

@up zauważ, że slowo survival wziąłem w cudzysłów. Obecnie, trudno jest znaleźć większe elementy survivalu w jakiekolwiek grze, która kiedyś pretendowała do miana survivalowej rozgrywki. Ba, a może nigdy, nawet w małym stopniu, żadna z nich nie była? Jak pamiętasz (pamiętacie) zawsze bylem zwolennikiem jak największej "survivalowości" w grach, tylko może niepotrzebnie szukałem go w DayZ, WarZ itp. Może go tam nigdy nie bylo, a tylko go sobie wyobrażałem?

Wiem tylko jedno. Obecne gry, zgodnie z tym co napisałeś, to totalne pvp... i niech tak zostanie. Tylko to już nie moja historia :(

test

Opublikowano

@up zauważ, że slowo survival wziąłem w cudzysłów. Obecnie, trudno jest znaleźć większe elementy survivalu w jakiekolwiek grze, która kiedyś pretendowała do miana survivalowej rozgrywki. Ba, a może nigdy, nawet w małym stopniu, żadna z nich nie była? Jak pamiętasz (pamiętacie) zawsze bylem zwolennikiem jak największej "survivalowości" w grach, tylko może niepotrzebnie szukałem go w DayZ, WarZ itp. Może go tam nigdy nie bylo, a tylko go sobie wyobrażałem?

Wiem tylko jedno. Obecne gry, zgodnie z tym co napisałeś, to totalne pvp... i niech tak zostanie. Tylko to już nie moja historia :(

Też lubię gry Survival na samym początku (5 lat temu )

Gdy nie wiedziałem co to WarZ.

Również szukałem w nim fajnego Survivala  ( na samym początku nawet wierzyłem że nim jest )

A co do gier survival polecam ci :

The Forest :  Trochę po bugowane lecz można fajnie sobie pograć

Rust: Czasami sporo cziterów ale ujdzie 

H1Z1: w sumie sam nie wiem  Pół na pół trochę sruvivala trochę PvP 

Opublikowano

A co do tego, że "...(Sami twórcy mówili to nie raz na forum)...".

Pewnie, że tak, tak mogą mówić na temat "World". Niestety nie da się uciec od swoich korzeni w WarZ, a tam założenia i sam początek byl nastawiony na interakcję z otoczeniem i to nie tylko poprzez kulkę z pistoletu, czy palkę "Lucynkę" ;)

Jesli miałbym wybierać, między tymi tytulami, to faktycznie wybralbym "foresta". Jednak niedociągnięcia... ehhh... szkoda gadać. "Rust", nie, zdecydowanie nie. Kolejny, lepszy minecraft. Nie dziękuję. H1Z1. Powiem krótko. Gdyby nie Sony, to gra osiągnęłaby status gry "Nether". Czyli niby jest, niby ktoś gra... a dodają singla do Multi.

test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...