Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z CS:GO Ścina gre

zmaraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z CS:GO od ponad 2tygodni ( od tamtego dnia nie gram MM bo mnie kur*ica bierze )

Otóż problem polega na tym że jak wchodze gdzie kolwiek to mi przycina gre, patrze na FPS to mam 40 - 60 może 70 ale w ciasnych pomieszczeniach, jak wbijam na "swój server" czyli na botach, to widze na net_graph'ie SV i VAR na czerwono głównie na żółto, kiedy te napisy dochodzą do koloru czerwonego, gra się poprostu ścina, ale trwa to mniej niż sekunde.

Proszę napisać co mam podać

*Uwagi :

1.Nie piszcie że to wina jakichś podzespołów bo to jest nie zbyt realne, iż kilka dni wcześniej przed tym, miałem normalną gre, chyba że macie przekonujące argumenty

2.Nie wiem co to jest SV i VAR, nie znam się za bardzo na technicznych sprawach więc proszę "łopatologicznie" mi to rozrysować :D

3.Nie piszcie o gameboosterach , bo to są zwyczajnie szkodniki !

Opublikowano

To jest 100% że zadziała ?

z kurzu może coś da, bo dawno nie czyściłem :)

A co do aplikacji to po formacie mam kompa aplikacje zainstalowane

-Steam

-CS:GO

-TS3

-Opera

-Avast

więc wątpię żeby to była wina tego :*

Dziękuje za wypowiedź proszę podawać więcej, możliwe że to nie załatwi sprawy, a kolejne porady się przydadzą :D

PS:WŁAŚNIE ZAPOMNIAŁEM !

nie tylko CS'a mi ścina, ścina też mi grę Heroes of might and magic 5 :)

Problem z komputerem ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...