Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Odzyskiwanie konta

Gamesti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem jest taki mialem konto z cs go mialem mobilny token nie chciacy usunalem aplikacje karte sim zgubilem . Napisałem do Supportu Pomocy steam piszą ze został usuniety numer z mojego konta ale pisze też ... a zreszta sami patrzcie

Hello Adrian,

Thank you for contacting Steam Support.

We have removed the current phone number from your account.

You can now add a new phone number through Steam, or the Steam mobile application. 

Please remember to record your recovery code should you enable Steam Guard mobile authentication.

For more information and answers to common questions about this feature, please see the following FAQ:

Title: Steam Guard Mobile Authenticator

Prosze o pomoc Prosze!

Jak teraz dodac nowy numer skoro nie moge sie zalogowac na konto bo jest tam jeszcze aktywny steam guard mobilny

Opublikowano

Piszą że usunęli, jak mi napisali, to logowalem się przez maila normalnie.ja jest nadal mobilny to pisz jeszcze raz. Sprawdź dokładnie czy jak się logujesz nie chodzi o maila

Opublikowano

Wyślij do nich dane (tylko część, numer, CVC) karty debetowej, o ile doładowywałeś nią konto.

Albo dowody z e-mail. Np. potwierdzenie zakupu danych gier, doładowania konta steam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...