Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do 1500 zł.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, potrzebuje na szybko jakiegoś telefonu do 1500zł zastanawiałem się nad iPhone 5s ale nie wiem czy się opłaca go kupować, niby ludzie nadal je kupuję widzę jak nie na instagramie to na uczelni,ulicy itd. ale nie wiem czy się opłaca, potrzebuję telefonu na już gdybym miał jeszcze miesiąc to bym bez namysłu 6s brał ale niestety mus to mus czas to piniądz ;)

Jeżeli mi nie polecacie to proszę napisać przynajmniej dlaczego ewentualnie podpowiedzieć jaki do 1500 zł jest w miarę dobry, nie mam jakiś specjalnych zachcianek byle by się nie zacinał ;) i5s jest w sumie trochę mały szukam czegoś od 4 - 5cali.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

imo iphone 5s to nadal ok wybor, jesli nie mozesz kupic 6 to mozna brac raczej, bo to dobry telefon, wspierany, dalej sprzedawany normalnie, z tym ze miedzy 6 a 6s juz nie ma takiej duzej roznicy (chociaz ram), a miedzy 5s a 6 jest spora, chociaz 5s chodzi szybko, zdjecia ladne, jesli chodzi Ci o telefon glownie do sociali, czy nawet jako element takiego ubioru (xD) to jest spoko

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

imo iphone 5s to nadal ok wybor, jesli nie mozesz kupic 6 to mozna brac raczej, bo to dobry telefon, wspierany, dalej sprzedawany normalnie, z tym ze miedzy 6 a 6s juz nie ma takiej duzej roznicy (chociaz ram), a miedzy 5s a 6 jest spora, chociaz 5s chodzi szybko, zdjecia ladne, jesli chodzi Ci o telefon glownie do sociali, czy nawet jako element takiego ubioru ( xD) to jest spoko

Uwierz mi, są lepsze, nawet do sociali.

Opublikowano

imo iphone 5s to nadal ok wybor, jesli nie mozesz kupic 6 to mozna brac raczej, bo to dobry telefon, wspierany, dalej sprzedawany normalnie, z tym ze miedzy 6 a 6s juz nie ma takiej duzej roznicy (chociaz ram), a miedzy 5s a 6 jest spora, chociaz 5s chodzi szybko, zdjecia ladne, jesli chodzi Ci o telefon glownie do sociali, czy nawet jako element takiego ubioru ( xD) to jest spoko

Weź ty ogarnij tą pisownie, bo czytam to któryś raz i ciągle nie wiem o co ci chodzi. 

Jeżeli chcesz Apple, to nic innego nie znajdziesz, a jak Android to Nexus 5X/LG G4.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...