Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Ważne informacje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako, że nikt jeszcze tutaj tego nie napisał i w celu uniknięcia wielu pytań.

Kolejne update elobuddy mogą się przedłużać, przyczyna jest bardzo smutna, o wiele bardziej niż wasz nie zaktualizowany elobuddy.

Przyczyną jest śmierć w skutek raka jednego z core developerów, czyli Finndeva, którego będzie ciężko zastąpić. 

Tutaj post od hellsinga:

Today I got bad news for you, sadly our core developer finndev died from cancer. He must have gotten it while playing League too much.

As he was the core developer, stefsot will take his place, updating EloBuddy in the future, but each update will take him around 3-4 weeks, if he looses one of his shoes the time is increased by a week. I hope you will still stick with us during that hard time.

This means the next update of EloBuddy will be in max 5 weeks.

Thanks for your understanding and sorry for any inconveniences,

Hellsing

R.I.P finndev

A teraz tak serio to mamy pierwszego kwietnia xD Ile było osób smutnych ?

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

A żebyś widział płacze ludzi na chatboxie :DDD

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Opublikowano

Nie wiem jak można było się na to nabrać...  :D
A jak zrobiliśmy każdego czerwonym z obrazkiem admina. Jaka panika na shoutboxie... :v

@1373230489-U611928.pngShazzy

Nie rozumiem dlaczego w każdym temacie tutaj, czy na forum eb piszesz w 1 os. liczby mnogiej

Mówię Tobie i innym, to co mogę, by doinformować resztę o tym, co się dzieje wewnątrz projektu.
Powinieneś być wdzięczny, że w ogóle coś takiego robię, bo w cale nie muszę spowiadać się z tego co mamy w planach i co jest omawiane.
Co do 1 osoby liczby mnogiej - tutaj mam dwie wersje (w zależności od Twojego poziomu inteligencji, wybierz odpowiednią):
a ) bo wypowiadam się w imieniu projektu EloBuddy i mówię to, co ustalaliśmy wspólnie, bądź byliśmy częścią tworzenia, obrad, dyskusji, rozmów, czegokolwiek, co miało wpływ na rozwój czy czyn danej rzeczy.
b ) bo tak mi się podoba i mam wewnętrzną chęć w ten sposób się wypowiadać.

przecież Ty tam nic nie robisz oprócz moderowania jednego działu

Skąd taka osoba jak Ty może o tym wiedzieć?

Masz pojęcie o tym co piszesz czy chcesz się popisać przez kolegami? :v

Nie wiem czy wiesz, ale to jest zwykła ranga, do której nie przywiązuje żadnej wagi. Liczy się teamwork, a gwarantuję Ci, że z tą ekipą jest świetny.

Ty za to masz o to wielki ból istnienia, bo uruchomił Ci się syndrom przeciętnego, zapewne jeszcze niepełnoletniego Polaka.

Nie masz człowieku pojęcia, w jaki sposób działamy i współpracujemy, kto i jaki ma wpływ na dane rzeczy, więc nie komentuj swojej niewiedzy. Kompromitujesz się tylko, niepotrzebnie zresztą...

rozumiem jeszcze gdybyś miał chociaż tego Contributora

To jednak całą burzę chciałeś zrobić o to, że ktoś ma jakąś małą ważną rangę? Niepotrzebnie ukazujesz zazdrość.

Ranga to tylko kolor i możesz mi wierzyć, że średnio interesuje mnie to, czy jestem błękitny czy też szary.

Liczy się ekipa i teamwork, a z Twoim podejściem ciężko będzie to zrozumieć.

ale Ty jesteś nikim lel.

Bez problemu możesz tak myśleć - nie mam nic do tego.

Skoro jesteś tak obeznany w temacie, to bez problemu możesz dowiedzieć się czy ten "nikt" cieszy się autorytetem wśród ekipy.

Możesz mi wierzyć, że mam to w głębokim poważaniu, jaki masz stosunek do mojej osoby.
Skoro nie rozumiesz mojej osoby, to możesz użyć czasem mózgu, by wywnioskować odpowiedź na zadawane przez Ciebie pytanie.

Cieplutko pozdrawiam. <3

Opublikowano

A jak zrobiliśmy każdego czerwonym z obrazkiem admina. Jaka panika na shoutboxie... :v

Zastanawia mnie tylko czy ludzie nie ogarnęli, że jest 1 kwietnia, bo ja w taki dzień nic poważnie nie traktuje. Ciekawe co by było jak tamten temat hellsinga był otwarty jaki tam spam by był :D

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Opublikowano

Nie rozumiem dlaczego w każdym temacie tutaj, czy na forum eb piszesz w 1 os. liczby mnogiej, przecież Ty tam nic nie robisz oprócz moderowania jednego działu, rozumiem jeszcze gdybyś miał chociaż tego Contributora, ale Ty jesteś nikim lel.

//topic: Ktoś się na to w ogóle nabrał? xD

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...