Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA Online - Co zrobić z niesłusznym banem?

SyberianHusky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jakos w 2015 roku zacząłem uzywac cheatow (pod koniec 2015) i dostalem bana na 2 tygodnie. Wszystko fajnie,wszystkie mody wywalilem i gralem czysto mialem sporo samochodów wiec zaczalem je sprzedawac i wklepywac pieniądze do banku,po paru dniach moje konto zostało zbanowane na miesiąc mimo ze gralem czysto. Pisalem do supportu ale bot ciągle zamykal moje zgloszenie i nic więcej. Co moge zrobic? Jesli drugi raz dostane takiego bana to bedzie to już perm

@Edit

Nie wiem czemu jakis moderator zmienil nazwe tematu,ale nie jest to moj problem dlaczego zamyka,tylko co moge zrobic z tym ze dostalem nieslusznego bana

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Te samochody pochodziły z mod menu, które używałeś czy zostały kupione za pieniądze pochodzące np. z napadów? Jeśli z tego pierwszego źródła, to raczej nic nie zrobisz, bo banicja jest słuszna. Wiele rozwiązań nie ma, pozostaje tylko kontakt z supportem gry, ale tak jak wspomniałeś zgłoszenie jest zamykane. Co w nim piszesz? Wspominasz o poprzednim banie?

Opublikowano

Te samochody pochodziły z mod menu, które używałeś czy zostały kupione za pieniądze pochodzące np. z napadów? Jeśli z tego pierwszego źródła, to raczej nic nie zrobisz, bo banicja jest słuszna. Wiele rozwiązań nie ma, pozostaje tylko kontakt z supportem gry, ale tak jak wspomniałeś zgłoszenie jest zamykane. Co w nim piszesz? Wspominasz o poprzednim banie?

Niektóre były kupowane za pieniądze z heistów a niektóre z modów. No tak,pisze o poprzednim banie.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Skoro sprzedawałeś rownież auta, które pochodziły z moda to ban jest jak najbardziej słuszny z punktu widzenia R*.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...