Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Dowody dla supportu

Spanga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Support powiedział mi, że mam wejść na moje konto psc i zrobić screen z transakcji, problem w tym, że nie mam konta. Jeśli wprowadze numer psc gdzieś na stronie pokaże mi szczegółowe dane? Jeśli po ich odpowiedzi założę konto Na psc, zrobię jakąś transakcję, i wyśle screen uznają to? Ważne :/

Opublikowano

Serio screena od ciebie chcą? Chyba u nich w firmie hucznie, 1 kwietnia obchodzą. 

Taki screen nic im nie da, możesz użyć opcji "zbadaj element" (dla leniwych) czy też dla "pracowitych" przerobić screena. 

Nie ma możliwości sprawdzenia, napisz do supportu PSC, z prośbą o datę i cel na jaki zostały przelane pieniądze z PSC. 

Opublikowano

Jak pytają, to im prześle :/ chce mieć dostęp do tego konta :P Nawet jak robią se jaja.

Opublikowano

Wejdź na stronę paysafecard i sprawdź kod czy jest użyty - zrób wtedy screen. Do ticketa dopisz datę/godzinę użycia kodu a jak kupowałeś grę to sprawdź czy jeszcze masz to na emailu tak samo jak doładowałeś konto - wszystko jest dokumentowane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...