Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warsztat Hextech sprawia problemy w grze

Nosnfansoinon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam posiadam konto na rosji i mam problem z warsztatem ktory po kliknieciu buguje mi calego klienta nie dziala mi sklem/profil oraz nie moge wejsc do gry. posiadam tez konto na euw i tam dziala mi wszystko normalnie sprawdzalem tez na eune i tam takze dziala czy z takim bledem istnieje szansa na dostanie darmowego transferu? do tej pory dostawalem rady z supportu ktore nic nie pomogly i gdy skonczyly im sie pomysly zostalem zlany ktos cos poradzi moze ma ktos podobny problem i rozwiazal go??

Opublikowano

Zabrzmi głupio, ale próbowałeś reinstal gry? Pliki lokalne z dwóch różnych serwerów są oddzielne i być może tutaj leży problem. Polecam przeinstalować grę.

Opublikowano

robilem reinstal

napisze ogolnie co support mi pisal i ja im wysylalem

1.Aktualizowanie Internet Explorera < posiadam najnowsza wersje na moj windows
2.Uruchomienie plików naprawczych Microsoft to jedno z zalecanych i najskuteczniejszych rozwiązań < nie pomoglo poniewaz to jest problem z rosja, a nie moim komputerem jak widac w filmiku
3.proszę zresetować opcje internetowe, usunąć cookies i pliki cache z Internet Explorera < takze nic nie pomoglo
4.Załóż proszę nowe konto na EUNE i sprawdź, czy ten sam błąd występuje < posiadam tak jakis 8 lev i dziala normalnie do testow tego posiadalem jeszcze konto z EUW i tak rowniez dziala normalnie
5.Po pierwsze, potrzebuję dziennik diagnostyki DirectX, listę procesów i dziennik informacji o sieci < dostalem tam link do pliku ktory prawdopodobnie nie dziala na moim windowsie
6,Po drugie, potrzebuję logi r3d z rozgrywek, w których wystąpiły problemy (tylko logi z gry, NIE logi Air, Maestro czy patchowania) < zostaly wyslane, nic nie dalo
7.analizę sieci < rowniez podeslalem
8. dodatkowo klikalem w napraw, reinstal lola < nic nie pomoglo

to wszystko co pisalem z nimi sorki za to ale na szybkiego wszystko

dodam jeszcze to ostatnia wiadomosc na ktora czekalem 2 dni gdzie wczesniej wszystko zostalo odpisane do 10godzin

MsCherry

Witaj ponownie!

Nadal masz te problemy? Nie możemy przenieść Twojego konta za darmo.

^ po tej wiadomosci kontakt z nimi urwal sie i mnie zlali bo nie wiedza co to za problem

Opublikowano

Spróbuj zmienić język gry na rosyjski i sprawdź, czy to rozwiąże problem.

nic nie dziala robilem to na filmiku ktory nagralem specjalnie na support

Mam maina na Rosji i też mi nie działa :x

ten problem jest identyczny ze buguje sklep i profil postaci + nie mozna wejsc do gry??

Opublikowano

odpowiedzi od supportu w pomocy dalej brak

robia cos i nie wiedza co ma mi pomoc lub olali to ;D

wczesniejsza wiadomosc od Nasza decyzja jest ostateczna - nie przyznamy Ci darmowego transferu.

to nic ze nie moge normalnie grac i kazdy dzien coraz bardziej odpycha od gry w lola bo juz tydzien pracuja nad tym ^^

Opublikowano

Zakładam, że jeżeli problem ten ma jakaś większa ilość graczy, to powinni to naprawić na dniach...

z tego co z nimi pisalem to jestem 1 osoba ktora posiada taki problem

napisalem do nich ze problem moze wystepowan na windowsach xp i 10 nie wiem jak to potraktuja ale czekam na odpowiedz jak cos dam znac tutaj jakby ktos mial cos podobnego

Opublikowano

Jeżeli Ci buguje tylko na Rosji to wina nie leży po twojej stronie. Riot traktuje Rosje jako jeden z serwerów testowych czyt. te mniejsze. Taki problem powinien zostać zgłoszony do supportu, że to nie tylko Tobie nie działa jeżeli to nie pomorze pisz na forum od league of legends.

@Edit Riot z tym nic nie zrobi dopóki nie napisze do nich więcej osób lub jakiś rioter tego nie sprawdzi a za nim to poprawią to będzie następny patch.

KJJKCi3.jpg

Zyrion.Pl - Serwer Easy / Medium!

Forum <-- Kliknij aby przejść

Opublikowano

Jeżeli Ci buguje tylko na Rosji to wina nie leży po twojej stronie. Riot traktuje Rosje jako jeden z serwerów testowych czyt. te mniejsze. Taki problem powinien zostać zgłoszony do supportu, że to nie tylko Tobie nie działa jeżeli to nie pomorze pisz na forum od league of legends.

@Edit Riot z tym nic nie zrobi dopóki nie napisze do nich więcej osób lub jakiś rioter tego nie sprawdzi a za nim to poprawią to będzie następny patch.

zrobilem dla nich film gdzie logowalem sie na serwery

eune euw i rosja i tylko na 1 mi calego klienta bugowalo

oni tego nie rozumieja ze wina nie lezy z mojej strony bo nawet po wyslaniu filmu oni chca zebym podsylal informacje o moim laczu itp tylko po co jak mi na innych serwerach dziala ??

twoja opcja z napisaniem tego na forum nie jest zla jutro z rana zrobie posta tam jak dzis nie dostane kontret odpowiedzi

Opublikowano

oto co dostalem nowego

Wyłącz proszę całkowicie Firewalla i dodał cały folder gry do wyjątków antywirusa. Następnie zamknij proszę całkowicie klienta gry (upewnij się, że usunąłeś go też z listy działających procesów). Otwórz Internet Explorer włącz opcje zaawansowane i wybierz opcje zresetuj. Po zresetowaniu Internet Explorera klient powinien zadziałać. W przypadku systemu XP wchodzisz ponownie w Internet Explorer->narzędzia->opcje internetowe-> (zaznaczenie) użyj TLS 1.0.

Daj znać jeżeli problem nadal występuje.

resetowanie opcji proponowali mi na samym poczatku co nic nie dalo ^

dodatkowo zaznaczenie tls 1.0 < bez tego nawet sie nie zaloguje do gry ale to szczegol

reszta opcji jest zbedna bo nie posiadam antywirusa, a wylaczenie firewalla nic nie daje bo jednak moge normalnie funkcjonowac na eune i euw

nie wiem czy oni mnie traktuja jak glaba czy nie, zaproponowalem im szybsza rozmowe przez skype z udostepnionym ekranem to pisali ze jedynie przez support (1wiadomosc na dzien przy dobrych wiatrach) zostaje chyba jedynie pisac na forum czy ktos ma ten sam problem

Opublikowano

sprawa chyba sie nie rozwiaze problemy jak byly tak sa ostatnio dostalem wiadomosc gdzie musialem to samo podac co wczesniej < po co ? nie wiem

w tych wiadomosciach pisalem z 4-5 ludzmi z supportu ostatni tak mnie zirytowal ze troszke to skomentowalem bo NIC A NIC nie zorientowal sie w tej sprawie piszac ze mam windows xp oraz zaznaczajac w opcjach on do mnie pisze windowsie 7

mam pytanie czy mozna gdzies zglaszac skargi na support ktory nic a nic nawet nie czyta to co wysylam ? dostalem juz 3 wiadomosci z podaniem tych samych plikow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...