Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Maski

karol123742

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dołączam się do pytania. Kupiłem sobie wczoraj mecha khazixa i Legendarke do nocturne(z warsztatu)

I h*j z cieszenia sie skinem przez ten j****y łeb dravena xD Tymbardziej ze trwa to do 4 kwietnia. Co do eventu h*jowy jest jak dla mnie

Opublikowano

Dołączam się do pytania. Kupiłem sobie wczoraj mecha khazixa i Legendarke do nocturne(z warsztatu)

I h*j z cieszenia sie skinem przez ten j****y łeb dravena xD Tymbardziej ze trwa to do 4 kwietnia. Co do eventu h*jowy jest jak dla mnie

Tez jestem tego zdania nie po to kupilem sobie skiny zeby widzieć j***** morde dravena :/ jeszcze maski na crepach to nawet smieszne nie jest tylko żałosne 

Opublikowano

Wieczorem/ w nocy zmienicie zdanie o tym evencie, pozostaje czekać ^^

Niby dlaczego zmienimy? Ryj dravena to nic ciekawego, URF był lepszy a rito woli ryj Dravena.. 

­

592041432922042226939.jpeg

Specjalista
Opublikowano

Też jestem ciekaw co wydarzy się w nocy, co do eventu jebie im na hajs, tylko skiny dostępne przez jakiś okres, rozumiem jakby jeszcze fajnie wyglądały, ale i tak najgorsze są te głowy na ARAMach 

Opublikowano

Też jestem ciekaw co wydarzy się w nocy, co do eventu jebie im na hajs, tylko skiny dostępne przez jakiś okres, rozumiem jakby jeszcze fajnie wyglądały, ale i tak najgorsze są te głowy na ARAMach 

Prawdopodobnie zostanie dodany jakiś tryb, ponieważ RIOT zapowiedział, że co tydzień będą inne, więc pozostaje nam tylko czekać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...