Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie tajemnicza skrzynia?

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , z warsztatu hextech udalo mi sie stworzyc tristane legendarna i po tym jak odblokowalem widzialem napis ze dostalem tajemnicza skrzynie (z eventu) ale skrzynia sie nie otworzyla... co zrobic?

u1lc.png
Opublikowano

Skrzynka sama się nie otwiera. Potrzebujesz klucza żeby otworzyć skrzynkę (dalej masz ją w ekwipunku)

No wlasnie ona sie otwiera sama,  to nie skrzynia hextech tylko tajemniczy prezent 

u1lc.png
Opublikowano

Witam , z warsztatu hextech udalo mi sie stworzyc tristane legendarna i po tym jak odblokowalem widzialem napis ze dostalem tajemnicza skrzynie (z eventu) ale skrzynia sie nie otworzyla... co zrobic?

Przed chwilka także zdobyłem legendarną Tristanke w warsztacie i od razu po odblokowaniu otworzyło mi samo tajemniczą skrzynie, napisz do supportu jak jeszcze jej nie dostałeś, najprawdopodobniej bug. 

Opublikowano

Gdy odblokowałem z hextech legendarke do janny (pogodynka, skin do maina :D) też powinienem dostać skrzynke?

ezgif.com-resize.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...