Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2Mod PL błąd po aktualizacji 16.1

LoneWolf98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mod jest robiony na pikach z 2013 roku więc trzeba zainstalować Visual 2013, https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=40784 .

ps. to słowa Kamera. Odpala się komukolwiek ten mod czy każdy ma problem ? 

Teraz to ma sens, dawno nie grałem w metina i nie używałem moda, więc takie rzeczy można zapomnieć. xD Nie byłem do końca pewien, który jednak trzeba zainstalować.

Opublikowano

A może kamer wydał moda specjalnie który nie działa ze względu na prima aprilis? 

Zakładam, że gdyby planował coś z tej okazji, to raczej by się wysilił i zrobił co innego ^^

Opublikowano

Wie ktoś może dlaczego mi mod nie działa zainstalowałem visuala z 2013 a mam tak że odpala się metin i  od razu wyłącza 

Mam tak samo pls powiedzcie co zrobic!

Opublikowano

Nowy\czysty client, najnowszy kamer , wgrałem pliki i wciąż wyłącza się podczas startu... Da sie coś jeszcze zrobić???

Opublikowano

Nowy\czysty client, najnowszy kamer , wgrałem pliki i wciąż wyłącza się podczas startu... Da sie coś jeszcze zrobić???

U mnie to samo poradzi ktoś coś ? ;/ 

sygnatura_by_lizzkaviste-d63bpd4.png

Opublikowano

U mnie to samo poradzi ktoś coś ? ;/ 

Mówie Ci spróuj kilka razy odpalić, mi nekiedy za 4/5 razem dopiero odpala normalnie. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Walcie PLa Pograjcie na metku z 2008 roku :) Wordl of metin2 :) polecam 2k-3k osobó online klimat straego PLa     POza tym odinstalowales z panelu sterowania ? 2x UP

/niereg. sygna

Opublikowano

Próbujcie kilka razy włączać mi nie działało a teraz zadziałało bez pobierania jakiś tam innych rzeczy!@!

Próbujcie kilka razy włączać mi nie działało a teraz zadziałało bez pobierania jakiś tam innych rzeczy!

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...