Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HTC One X - root oraz spolszczenie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
W jaki sposób zrobić Root na telefonie HTC One X? Dodatkowo, poszukuję sprawdzonego spolszczenia. 
Root potrzebuję by móc używać różnych wspomagaczy za pomocą xmode.
"Please make sure you ROOT your device first."

maybenow.png

Opublikowano

Witam.

W jaki sposób zrobić Root na telefonie HTC One X? Dodatkowo, poszukuję sprawdzonego spolszczenia. 

Root potrzebuję by móc używać różnych wspomagaczy za pomocą xmode.

"Please make sure you ROOT your device first."

https://www.google.pl/search?q=how+to+root+htc+one+x&oq=how+to+root+htc+one+x&aqs=chrome..69i57.1136j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
http://androidstuff.pl/htc-one-x-root-odblokowanie-bootloader-i-custom-recovery-uzywajac-jednego-narzedzia/

#teams4bal

Opublikowano

Dziękuje bardzo, by nie zakładać nowego tematu, gdzie mogę pobrać w miarę dobrego antywirusa na ten telefon?

maybenow.png

Opublikowano

Dziękuje bardzo, by nie zakładać nowego tematu, gdzie mogę pobrać w miarę dobrego antywirusa na ten telefon?

Używanie antywirusów na androidzie jest kompletnie bez sensu. Wystarczy patrzeć co się pobiera i skąd... Polecam po zrobieniu roota pobrać apkę AdAway, która blokuje reklamy z tymi śmiesznymi "wirusami".

#teams4bal

Opublikowano

Nie ma wirusów na telefony. Może być tylko aplikacja wywołująca problemy :)

Opublikowano

Właśnie parę dni temu byłem zmuszony zrobić hard reset na telefonie przez złośliwą "aplikację", która zablokowała kompletnie wszystko.

maybenow.png

Opublikowano

Właśnie parę dni temu byłem zmuszony zrobić hard reset na telefonie przez złośliwą "aplikację", która zablokowała kompletnie wszystko.

To nie nadawaj niezaufanym program uprawnień administratora, jeśli nie miała to na pewno nie mogła zablokować. A jak będziesz miał roota, to uprawnień roota. 

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...