Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cena skrzynki cobblestone

anonim1312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oszalałeś teraz taniej chodzi potrzymaj z 3 miechy co chłopaka w błąd wprowadzacie. Tym bardziej że to mlg. Teraz skrzynek dropi mało dlatego cena będzie szybciej rosnąć.

Opublikowano

Owszem, z meczu FaZe-Fnatic :D

To potrzymaj sobie, bo Faze + MLG + Fnatic + Olof to chyba marzenie, Faze + MLG = memy, Fnatic + Olof (prawdopodobnie najlepszy team i gracz). Nie zdziwię się, jak phantomlord na live będzie je otwierał i zacznie szukać tych z faze, wtedy pewnie trade'y będzie chciał, więc możesz mu wysłać za jakiś item. 

Opublikowano

Tak :D ja sprzedalem z kennyS za 10€ drożej ;v

To zje*ałeś, bo cobble z kennym jest 2x droższy od normalnego.

Zależy ile mvp na cobblu miał olof, pamiętam, że w Kolonii był warty tyle samo co inne, bo praktycznie co 3 była z olofem :v

tenor.gif

Opublikowano

Jezeli Ci sie nie spieszy to sprzedaj za miesiac/dwa a nawet i pol roku. Ich cena drastycznie skoczy w gore przed kolejnym majorem.

Opublikowano

Typek oferuje mi dowolnego skina do 45$ za tą paczkę, zgodzić się? 

Jeżeli chcesz na teraz to się zamień, jeżeli poczekasz sporo czasu to może będzie więcej warta ta paczka.

Opublikowano

Typek oferuje mi dowolnego skina do 45$ za tą paczkę, zgodzić się? 

Jeżeli chcesz na teraz to się zamień, jeżeli poczekasz sporo czasu to może będzie więcej warta ta paczka.

Nie może tylko na pewno i to już po 2-3 miesiącach.

Opublikowano

a skrzynka z mapki Cache z MVP jdm64 - mecz pomiedzy Team Liquid i Counter Logic Gaming , paczka podrozeje ?

Może za rok sprzedasz ją 3/4€ drożej.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...