Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

eShoot - Serwery Cs 1.6 Nie polecam

MurcofMurcof

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Nie polecam serwerowni eshoot z powodów jasnych i wyraźnych.

Opiszę jak wygląda sytuacja znajdującej się tam administracji a raczej właścicieli
Otóż Był sobie taki właściciel Jak "Univers" Który swoim zachowaniem odstrasza graczy na serwerze. nagrywa jakieś głupie teksty swoich wybryków i sobie puszcza je na Teamspeak3. Naprawde dziecinne zachowanie. Daje adminów osobom które nie potrafią ocenić czy ktoś ma wh czy go nie ma. Nie potrafią naprawde nic. Na serwerach panuje Chaos kazdy wyklina, wyzywa, dzieci przez mikrofony piszczą a ci co robią? Graja w minecrafta
Ja tam byłem opiekunem dd2 i AntyCheat.
Poniżej dowód

19034247184745141852.jpg
Załosne Naprawde nie polecam calej tej serwerowni są inne z ogarnietą administracja.

DODAM IZ STRASZY DDOSAMI

Opublikowano

Witaj drogi Brayanie.

Jako człowiek, który nie pozwoli się bezpodstawnie oczerniać, z przyjemnością odpiszę na ów wiadomość.

Może na wstępie zaznaczę, że dnia dzisiejszego zostałeś zdegradowany z funkcji reprezentanta AntiCheat z jasnych powodów:

1. W ogóle nie angażowałeś się w swoje obowiązki,
  2. Nagminnie obrażałeś innych użytkowników Forum oraz Administrację Serwera, co potwierdzone jest zdjęciami od ów użytkowników,
  3. Non stop rzucasz się do każdego.

Nie potrzebuję takich osób w ekipie.

Cóż. Ja niczego Ci wyjaśniać nie muszę, ale nie pozwolę siebie oczerniać. To, że siedzimy z ekipą na TS i staramy się utrzymać klimat oraz dobre poczucie humoru dla każdego nie oznacza to jeszcze, że zachowujemy się dziecinnie. Nie możesz nałożyć mi rzeczy, które mam wykonywać.

Tyle chciałem napisać. Szczerze powiedziawszy - tą wiadomością ośmieszyłeś tylko i wyłącznie swoją osobę. Niby masz 30 lat a zachowujesz się właśnie jak typowy 'dzieciak'.

Serdecznie pozdrawiam Ciebie i czytelników :)

@@EDIT:

Bym zapomniał. Dość nietypowe zachowanie. Najpierw reklamujesz naszą sieć niezgodnie z regulaminem tego Forum, a później takie rzeczy wypisujesz? Dość niepojętne zachowanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...