Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań odnośnie Xperii Z.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż dużo osób wypowiada się o kupienie sony xperia z/z1 w cenach do 700zł nawet i proszę mi powiedzieć gdzie ja niby kupie xperie z/z1 do nawet 900zł nowa czy chodzi wam zawsze o uzywanej/nie chce odpowiedzi z linkami do aukcji na allegro gdzie te telefony są sprowadzane z chin/anglii i sąto telefony odnawialne praktycznie bez gwarancji !

Like it +

Opublikowano

Nowej raczej nie kupisz, większość z nas mówi o używkach w dobrym stanie lub odnowionych. 

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Nowej raczej nie kupisz, większość z nas mówi o używkach w dobrym stanie lub odnowionych. 

@Razeer123

co sądzisz o tej odnowionej wersji z gwarancja producenta?

http://allegro.pl/sony-xperia-z-l36h-c6603-ram-2gb-lte-nfc-i6024447913.html

­

A Z1 nie znajdziesz? Poza tym to jest 6 miesięcy gwarancji, ale tej firmy.

Opublikowano

@Razeer123

­

@ Razeer123

A pomozesz i wyszukasz dla mnie jakiejs wartej oferty uzywanej z1 w stanie idelanym?lub chociaz takim no z lekkimi sladami uzytkowania.

­

Like it +

Opublikowano

@Razeer123

­

@ Razeer123

A pomozesz i wyszukasz dla mnie jakiejs wartej oferty uzywanej z1 w stanie idelanym?lub chociaz takim no z lekkimi sladami uzytkowania.

­

Nie za bardzo mam czas, poszukaj sobie na OLX lub Allegro po prostu w niskiej cenie i popatrz na zdjęcia. 

Opublikowano

Na dzisiejsze czasy (moze poza grami) nawet huawei p8 lite przebija pod wieloma wzgledami zetke, wiec nawet na nia nie patrz, jesli masz tyle zaplacic.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

z/z1 to szajs. Pęka w nich ekran od temperatury (pod wpływem temperatury ramka zmienia swój kształt, przez co wystepują naprężenia i strzela digitizer). Do 700zł szukaj Nexusa 5, HTC One m8 ( to raczej 850zł) czy nowego xiaomi mi3/ uzywke mi4 ktorej raczej nie znajdziesz.

Opublikowano

Iż posiadam "Zetkę" to też się wypowiem .

NIE kupie już żadnego telefonu od Sony .

Xperie Z posiadam 2 lata , przez ten okres to autoryzowanej naprawy sony wysyłałem telefon kilkanaście razy , niestety ale albo ten ich w-support jest nie kompetentny albo po prostu robią wszystkich klientów w ch*ja.

Wysyłałem do nich telefon z problemami takimi jak : Tracenie zasięgu lub jego brak do czasu gdy nie włączę telefonu jeszcze raz , sam się wyłączał , przegrzewał , a co oni zrobili ? Wymienili baterie i mi go odesłali ...

Wysłałem drugi raz niby coś zrobili podziałał jakiś czas i znów do naprawy i tak w kółko , jakiś czas temu wymienili mi płytę główną i do pewnego czasu działał , ale od niedawna znów mam z nim problemy nagrzewa się aż za bardzo , bardzo szybko rozładowuje oraz bywają problemy z zasięgiem .

Kupując Zetkę od Sony myślałem ,że telefon starczy mi na długi czas no bo Sony dobra firma ...

Telefon psuje się aż za bardzo ...

Więc Nie polecam .

Jak kolega @Hubertus323f mówi lepiej porozglądać się za czymś innym .

Moje tut'y

Was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu LIKE?

:P

Opublikowano

z/z1 to szajs. Pęka w nich ekran od temperatury (pod wpływem temperatury ramka zmienia swój kształt, przez co wystepują naprężenia i strzela digitizer). Do 700zł szukaj Nexusa 5, HTC One m8 ( to raczej 850zł) czy nowego xiaomi mi3/ uzywke mi4 ktorej raczej nie znajdziesz.

Z1 to akurat nie szajs. Co do ekranu to się zgodzę, ale i tak to jest dobry telefon.

Opublikowano

Z1 to akurat nie szajs. Co do ekranu to się zgodzę, ale i tak to jest dobry telefon.

Jaki telefon do 800zl moga byc uzywki z pamiecia min16 i bardzo dobrym aparatem?

Like it +

Opublikowano

Jaki telefon do 800zl moga byc uzywki z pamiecia min16 i bardzo dobrym aparatem?

Moto G3/LG G4s/LG G2

A jak aparat jest priorytetem to Samsung GALAXY J5

Opublikowano

w tej cenie kupisz nowego redmi 3/mi4, mi4 to flagowiec sprzed roku, a redmi to tegoroczny sredniak ktory znacznie wyroznia sie bateria jak i procesorem. oba maja dobre aparaty

­

Opublikowano

w tej cenie kupisz nowego redmi 3/mi4, mi4 to flagowiec sprzed roku, a redmi to tegoroczny sredniak ktory znacznie wyroznia sie bateria jak i procesorem. oba maja dobre aparaty

Daj strone gdzie moge kupic nowego mi4 czarny za 700zl .... Bo ja nie widze.

Like it +

Opublikowano

http://xiaomi.com.pl/produkt/telefon-xiaomi-mi4-16gb-lte/

­

Opublikowano

A Mi4c?

http://xiaomi.com.pl/produkt/telefon-xiaomi-mi4-16gb-lte/
Brak czrarnego.

Up@Czym sie rozni bo od mi4 bo ten mi sie spodobal, daj link do sklepu.

Like it +

Opublikowano

To trudno, musisz odrzucić propozycję mega telefonu w super pieniądzach ze względu na kolor. Przykro mi.

Opublikowano

To trudno, musisz odrzucić propozycję mega telefonu w super pieniądzach ze względu na kolor. Przykro mi.

Kupuje bez wzgledu na kolor ale jaka jest roznica pomiedzy 4 a 4c i , ktory jest lepszy ?

Czy jest jakis telefon podobny do niego w takiej cenie ?

Like it +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...