Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NOWY PROJEKT SZUKAM SPONSORA

meipro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM POSZUKUJEMY SPONOSORA ( MASZYNĘ NA SERWER METINA VPS LUB DEDYK )

ADMINISTRACJA - BosmanXMetin  Ii  GRAFIK - Nike 

BosmanYT 

Kontakt ze mna GG  BosmanYT    PW  Lub FB ;)

Opublikowano

Kolejny pseudo serwer w trakcie roboty? Ja p******e... 

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

I po co robić takie projekty na nie cały miesiać.. Przecież nawet pojęcia nie macie jak to zrobić. A potem sie dziwcie że jakoś udało się do kupy skleić z pomoca 10 osób. A po stracie bugi YangBugi itp.

Masakra.

Opublikowano

Kazdy ma swoją opinie ;P Szanuje wasze zdanie  Wg mnie każdy moze dostać 1 szanse? ;) Nie przekreslaj Cie odrazu ;/ 

Ja chce spróbowac piszecie te komentarze jak bym już mial jakis serwer który upadł  po miesiacu .. . czy kilku dniach ( rozumiem was)  Myśle ze mg mieć swoją szanse którą postaram sie nie stracić :)

I po co robić takie projekty na nie cały miesiać.. Przecież nawet pojęcia nie macie jak to zrobić. A potem sie dziwcie że jakoś udało się do kupy skleić z pomoca 10 osób. A po stracie bugi YangBugi itp.

Masakra.

Kto mówil ze bd na 1 mies.? :P

Opublikowano

Kazdy ma swoją opinie ;P Szanuje wasze zdanie  Wg mnie każdy moze dostać 1 szanse? ;) Nie przekreslaj Cie odrazu ;/ 

Ja chce spróbowac piszecie te komentarze jak bym już mial jakis serwer który upadł  po miesiacu .. . czy kilku dniach ( rozumiem was)  Myśle ze mg mieć swoją szanse którą postaram sie nie stracić :)

Masakra.

Kto mówil ze bd na 1 mies.? :PdD

Hm, składanie zdań to chyba nie jest Twoja najmocniejsza strona, po za tym nawet tu nie ma żadnego konkretu, nikt poważny nie poleci z hajsem na ślepo. Powo =D

KpcePpi.png

Opublikowano

Masakra.

Kto mówil ze bd na 1 mies.? :PdD

Hm, składanie zdań to chyba nie jest Twoja najmocniejsza strona, po za tym nawet tu nie ma żadnego konkretu, nikt poważny nie poleci z hajsem na ślepo. Powo =D

to jest twoja opina i ja ją  szanuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...