Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy gracz w Polsce?

olejoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 1 to jesteś ty bo nick to OlejooPL ^^

Po 2 to nie jest najlepszy gracz, ja sam gram dużooo lepiej

Po 3 jeżeli to jest przedział 11-20 lvl + arena nie można stwierdzić czy ktoś jest op

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Tak oglądam i w pewnym momencie sobie mówię: no przecież nawet ja gram lepiej. :)

Ogólnie nie może to być profesjonalny gracz, bo gra na spolszczeniu. ( xD) To mi się rzuciło od razu w oczy. 

Poziom taki sobie. Nic specjalnego. Jest wielu zdecydowanie lepszych graczy. 

Opublikowano

Ogólnie nie będę ukrywał, ale to ja jestem Najlepszym, najprofesjonalniejszym czy jak to się tam pisze graczem gry Smite, bardzo doświadczonym

i nie ma co się wykłócać.

Pozdrawiam

Opublikowano

Jako troll,to na pewno twoja pozycja w rankingu jest wysoka,a co do gry,to masz jeszcze długą drogę przed sobą padawanie.

Opublikowano

1. Fatalis na Fenku? To już świadczy o tym, że "ten gracz" nie jest fajny.

2. Nic specjalnego szczerze mówiąc, ot normalny mecz. Widziałam lepsze plejsy.

Opublikowano

Czy ja wiem że to jest najlepszy gracz hmm nie jest jakiś dobry ani zły.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

fatalis na fenrirze i do tego jeszcze gra na arenkach XDDD

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Hmm... Nic niesamowitego w filmiku nie widzę... W dodatku poskładany fatalnie.

Pytanko, czy teraz każdy gracz, który chce uchodzić za "prosa" i "eksperta" musi wyśmiewać granie na Polskiej wersji językowej oraz granie na innych trybach niż standardowe 5v5? Pytam bo wygląda mi to jakby był to nieodłączny element kodeksu

Opublikowano

@ratifah

Yy.. No, jakbyś chciał zostać graczem np. takiego EnVyUs to po 1 musisz mieć mastera na conq/joust/duel, bo areny i ogólnie casuali nikt nie bierze pod uwagę. Po 2 jak wyobrażasz sobie grę bez znajomości języka angielskiego ? Szczerze to sam nwm czy by cię wzięli mając mastera na czymś innym niż conq, ale takiego Benne Para przyjęło, a ma mastera na duelu.

Opublikowano

@ratifah

Yy.. No, jakbyś chciał zostać graczem np. takiego EnVyUs to po 1 musisz mieć mastera na conq/joust/duel, bo areny i ogólnie casuali nikt nie bierze pod uwagę. Po 2 jak wyobrażasz sobie grę bez znajomości języka angielskiego ? Szczerze to sam nwm czy by cię wzięli mając mastera na czymś innym niż conq, ale takiego Benne Para przyjęło, a ma mastera na duelu.

Nikt nie patrzy na duel i jousta, bo te mody się zwyczajnie nie liczą jeżeli chcesz dołączyć do jakiegoś profesjonalnego teamu.

Poza tym mapa joust jest niezbalansowana.

A no i nawet jak masz tego mastera na conq to i tak Cię nie przyjmą jeżeli się czymś nie wyróżniasz lub zwyczajnie nie jesteś bogiem na swojej linii.

No chyba, że do jakiegoś słabszego teamu, to pewka.

Bo wbicie mastera to żaden wyczyn.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Hmm... Nic niesamowitego w filmiku nie widzę... W dodatku poskładany fatalnie.

Pytanko, czy teraz każdy gracz, który chce uchodzić za "prosa" i "eksperta" musi wyśmiewać granie na Polskiej wersji językowej oraz granie na innych trybach niż standardowe 5v5? Pytam bo wygląda mi to jakby był to nieodłączny element kodeksu

tak, bo wszystkie inne gównotryby niż conq to żaden wyznacznik umiejętności. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

najlepszy gracz w polsce

>arena

>fenrir+fatalis

Nie no, może jest to osoba młodsza i myśli, że jest dobra w tą grę, bo miała takie staty, nie psujmy jej tej radości (jeżeli to czyta).

Co do tego skilla to inaczej niż przez granie conquestów go nie nabierzemy xD

Opublikowano

@Hola

No, to dobra ja w każdym meczu grając na solo każdego rozwalam, a mnie i tak do teamu by nie przyjęli ^^ Ale, kto wie, może za 2-4 lata coś się uda.

Opublikowano

Tak. Odkryliscie mnie. Chce grac profesjonalnie w smajta xD bystroscia to nie grzeszycie.

Po prostu smieszy mnie jak "znaffcy" wypowiadajacy sie w tematavh zamiast pomoc w problemie to szydza bo ktos gra na polskiej wersji albo arene

Opublikowano

@ratifah

Benna jest w pw ze względu na streaming i hajs
Opublikowano

Czemu ten post jeszcze istnieje O_o? Spam tylko robi. Albo chociaż temat zmienić.... Bo co do tego najlepszego to bym się kłócił

LukaSuper.png

Opublikowano

Jak dla mnie to trochę beka, bo ja po 4-5 grach go tak ogarnąłem XDDD Nie nie jesteś najlepszy :v

y8HqE13.png                             

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...