Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przekładanie itemów, IS, crafting, stroje, PVP?

flyby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, gram w BnS od jakiś 3 dni wbiłem 24 lv po czym chciałem zrobić nową postać i przełożyć itemy z jednej postaci na drugą coś w stylu depozytu jak w "Metin2", za Boga nie mogę tego znaleźć ty było pierwsze pytanie drugie jest jak wygląda ItemShop i czy opłaca się ładować,  jak wybrać Craft'ing od czego zależy on jeszcze tego nie rozumiem nie grałem w dużo takich gier tym bardziej nie tak na dłużej, serwer gdzie jest sporo polaków i nie trzeba stać w kolejce i ostatnie pytanie czy tylko do Destroyer'a są takie fajne "skiny" (Nie wiem jak to inaczej nazwać) bo z tego co widziałem niektóre są epickie a to takiego assasina to tak trochę bieda ^

Dziękuje z góry za odpowiedzi.   :)

Edit. Jeszcze jedno którego zapomniałem i też przytoczę gre metin2 czy jest coś takiego jak "Wolny"? (Ci co grali w metina wiedzą") coś w stylu atakowania bez pvp jak to włączyć. ^^

Opublikowano

Nie ma możliwości przekładania eq (które masz na swojej postaci) na drugą postać, poza tym by móc cokolwiek wysyłać musisz doładować NCoinsy. 
Jeżeli chodzi o ItemShop, polecam jedynie Dragon Trade Pouch (odblokowuje więcej slotów w eq oraz u dozorcy), Premium (poczytaj o nim więcej na necie) oraz Outfit, jednakże on zmienia tylko i wyłącznie wygląd postaci i nie dodaje żadnych bonusów. 
Co do PVP, jest coś takiego jak frakcja. Każda frakcja ma swoje własne Outfity, jeżeli spotkasz gracza, który założył Outfit innej frakcji to wtedy możesz go klepać na "wolnym", nie ma innej możliwości byś zabił gracza na mapie - główne frakcje do PVP to Cerulean Order oraz Crims Legion. Wybór frakcji nie ma w większym znaczeniu różnicy, jednakże by dojść do gildii musisz być w tej samej frakcji w której jest zarejestrowana gildia. 
O Craftowaniu się nie wypowiem.

maybenow.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...